Onvoldoende

Bij de levering is er schade aangericht aan de voordeur en heeft men belooft dat er een regeling zou getroffen worden . Tot op heden , is na drie mails te hebben gedaan , nog altijd niets gebeurt. Men belooft nochtans dat er binnen de 24h geantwoord zou worden.

Correcte Levering op het afgesproken uur !

Correcte en vlotte levering op het afgesproken uur . 15 min op voorhand nog even telefonisch bevestigd dat hij onderweg is ,en een zeer vriendelijk, beleefde chauffeur.

De tuinmeubelen zijn erg mooi en staan super in de nieuwe tuin! Wij zijn er heel tevreden over. Levering is ook prima verlopen. Prima service en topproducten!

perfecte service

veel keuze goede uitleg

Supervriendelijk personeel, behulpzaam, rustige uitleg op vragen

We hadden thuis al vragen genoteerd over de verschillende materialen van tafelbladen en heb alle antwoorden gekregen, op een rustige, professionele manier. Mochten ook de verschillende stoelen uitproberen die we wensten te proberen. Supergoede informatieve uitleg over verschillende materialen en modellen. Hebben bij uitpakken stoelen gemerkt dat er een pootdopje ontbrak op 1 van de 6 stoelen, hebben mail gestuurd en kregen quasi onmiddellijk een retourmail dat ze er ééntje gaan opsturen. Prima na verkoop-service. Fijne winkelervaring, wij raden kennissen en vrienden dit zeker aan !

Mooie spullen en top service

Prachtige spullen en perfecte service Dag van te voren wordt je gebeld en ook nog half uur voordat ze de spullen komen leveren

Levering correct maar spijtig geen montage

Ik stuurde mijn factuur van een vorige bestelling van een hangparasol door. Ik wilde exact dezelfde nog eens bestellen. Ondanks de parasol werd aangekondigd met promotie, kwam die toch wat duurder uit. De online verkoper merkt op dat de factuur al bijna 3 jaar oud was. Dit was zeker terecht. Toen volgde een zeer correcte levering, wat we van Buitenhof gewoon zijn, maar toen bleek montage niet inbegrepen. Stond correct op de bon maar na mijn vragen over de prijs is het wel makkelijk om korting te geven en nadien geen montage te voorzien. Op vorige factuur stond namelijk, montage gratis. Dit stelde me dus wat teleur.

Super mooie meubelen voor een goede prijs

Mooie tuinmeubelen, goede prijs en de service prima. Aardige verkoper, jongens die komen leveren heel netjes en servicegericht. We moeten nog een parasol hebben en die kopen we zeker ook hier!

Prima assortiment, vriendelijk geholpen en snel geleverd

Prettig gesprek gehad met een verkoopmedewerkster die de tijd voor ons nam. Daarna ook snel en zorgvuldig geleverd. Een aanrader!

heel vriendelijk geholpen, goede service en goede prijs/kwaliteit

Een zeer positieve ervaring. Vriendelijk geholpen, heel behulpzaam en goede service. Grote showroom waar veel mooie tuinsets staan uitgestald. goede prijs/kwaliteit. Het gekochte tuinmeubilair staat heel mooi in onze tuin, we zijn er blij mee.

Prijs kwaliteit verhouding is prima

Goed advies gehad in de winkel, leuke korting. Levering was keurig, alles gemonteerd en op de plaats van bestemming gezet. Verpakkingsmateriaal meegenomen wat erg prettig was.

mooi tuinmeubilair en prima levering

mooi tuinmeubilair en prima levering

Fijn geholpen en goede uitleg gehad. Mooie winkel.

Mooie winkel met veel keus. Ik ben fijn geholpen en geadviseerd. Op dat moment was ik nog aan t rondkijken en wist nog niet precies wat ik wilde. Ben later teruggegaan en meteen besteld. Ook toen weer heel fijn geholpen en de alles snel en goed geleverd.

Netjes en heel goed behandeld.

Er werd alle tijd genomen om ons te helpen. Ook meedenken wat je wilt of eventueel aanpassen. Onder het genot van koffie en thee wordt het geen wat we willen behandeld. Het personeel is vriendelijk. Ik zou andere mensen ook aanbieden om bij jullie te komen kijken .

Top ervaring

Top qualiteit van meubelen , Goeie na service Verkopers in Oostende verdienen een pluim , soviaal, op het gemak stellende en top verkopers . Wij komen nog zeker terug

Zeer goede ervaring gehad bij de aanschaf

Goed geholpen, en ook de afhandeling ging perfect, evenals het afleveren en in elkaar zetten.

topper

zowel in de winkel als bij levering ,top

Super attent personeel en goed, kundig geholpen

Al het personeel was prettig en netjes in de omgang. Snel en accuraat geholpen, dus keuze was snel gemaakt. Bezorging verliep snel en prima, van tevoren netjes gebeld. Snel en kundig geholpen door de klantenservice toen er een setje beloofde onderhoudsmiddelen niet bij de levering zat.

Snel en wel geholpen in de winkel en correcte levering

Snel en wel geholpen in de winkel, op 20 min was alles afgehandeld, correcte. Levering tuinmeubelen.

prima en deskundige hulp en advies in de winkel. eerlijk ook.

Zoals zo vaak liepen we ertegeneaan. We hadden eigenlijk helemaal niet het plan iets te kopen. Toen we wat vragen hadden werden we goed en door een duidelijk ervaren iemand geadviseerd. We hebben eerst thuis nog overwogen en overlegd - willen geen impuls kopen doen - en uiteindelijk de bestelling gedaan. Netjes en ook weer door duidelijk ervaren mensen (met nog wat tips) afgeleverd. Dus tevreden.

Geen opmerkingen bij zowel verkooppersoneel als bij de levering

Transactie verkoop en levering perfect verlopen

Goede uitleg en vlotte regeling

Goede uitleg. Ik werd niet gedwongen snel te beslissen of het duurste artikel te kopen. Leuk dat er zelfs een drankje was.

Zeer goede en snelle service bij bestelling en levering

We hadden een lounge set gekocht aldaar, deze werd de week erna al geleverd. Een deel van het houten gedeelte was wrsch bij het transport stuk gegaan, dit werd snel opgelost en compleet nieuw geleverd na 1 week.

goede service

heel goede dienstverlening en vriendelijk

Heel vriendelijke verkoopster en prima werk van de firma die tuintafel in elkaar stak en stoelen leverde!dankjewel!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal