al goed

al goed

Fantastische begeleiding in de winkel zeer goede uitleg

Het enige wat ze moeten vermelden als we een tafel bestellen , dat we die zelf in elkaar moet steken en wij zijn GEEN handige Haris Dus dat is een min punt want dat hadden wij totaal niet verwacht We krijgen een doos met alles erin en verder trekt u plan Nu T’is wel gelukt na 1 dag hoor Groetjes

super

bvla bla

Vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel; levering volgens afspraak en ook weer door heel vriendelijke en behulpzame mannen. En nu het zonnetje schijnt, en we er veel gebruik van maken, zijn we achteraf ook enorm blij dat de meubels lekker snel geleverd werden. Dank je wel Buitenhof Breda!

Alles perfect geregeld!

Zeer tevreden.

Goed advies, goede service

Een parasol gekocht bij Buitenhof. De verkoopmedewerker hielp ons goed en nam de tijd.

Vriendelijk en heerlijk dat alle afval word mee genomen. Erg tevreden

Zeer goede opvang en info in de winkel en vooral door een van de vrouwelijke verkoopsters. Zij bezorgde ons hetgeen we verlangden. Perfecte levering. Zullen zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Zeer tevreden!

We zijn zeer tevreden over de producten en over de levering. We hadden onze aankoop vorig jaar in de solden gedaan en mochten de levering kosteloos uitstellen tot dit voorjaar. Fijne service! Ik hoop dat de service na aankoop ook zo goed moesten we die nodig hebben.

Super om in te genieten

samenstellen en het advies van de verkopers is super Één minpuntje de afmetingen zijn niet altijd de juiste afmetingen volgens catalogus.schuine rugleuning geeft langere meubels Maar toch super product

komt afspraken prima na

goed geholpen en maai set kunnen aanschaffen

Correct

Correcte levering afspraak volledig nagekomen

Vooraf netjes gebeld wanneer ze kwamen,netjes achter gezet en de tuinmeubelen waren goed verpakt!

Top verkoopster!

Niets was haar teveel. Ze sleepte met meubels om alle mogelijkheden te laten zien, we mochten stalen mee naar huis nemen om de kleur te bepalen en tot slot kregen we een fles wijn mee naar huis.

Communicatie over de levering was zeer goed en correct afgehandeld.

Er werden goede en correcte afspraken gemaakt welke dan ook prima werden nageleefd.

Goede zaak, perfect geholpen en advies zonder opdringerig te zijn, klant is keizer! Nemen ook echt de tijd voor je en niets is te veel gevraagd. Verademing in deze digitale tijd, persoonlijke hulp. Top.

Erg blij met de prachtige loungebedden.

Goede service, lekker snel binnen om te kunnen genieten van de heerlijke tuin op deze bedden

Prijs kwaliteit, uitstekend

Ik heb reeds verschillende producten van Buitenhof en steeds geleverd met de grootste zorg en indien je een vraag had werd deze onmiddellijk behandeld

Genieten, en nog eens genieten van onze Buitenhof tuinmeubelen

Zeer bekwame medewerkers, gekochten meubels woorden netjes afgeleverd. 1 x een klacht gehad, zeer snel en adequaat opgelost.

Fijn contact in de winkel, snelle levering

Fijn contact in de winkel, snelle levering! Mooi en groot assortiment voor de tuin!

Tevreden

Ok

Top service en super snelle levering

Vriendelijke en deskundige verkopers, super snelle levering. Top service!

Perfecte afhandeling van de aankoop

Goede prijs, levering zoals afspraak

Tevreden

Supersnelle bezorging en mijn stoelen zitten echt heel lekker

Levering en verpakkingsmateriaal

Mooi meubilair, alleen jammer dat je 3 keer je papiercontainer moet vullen om al het karton af te voeren en 1 keer je plastic container. Voor het bedrag zouden ze het verpakkingsmateriaal wel mee mogen nemen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal