Super zo wel de winkel als de bezorgers

Goed geholpen in de winkel duidelijk advies Vakkundige bezorgers top van aankoop tot afleveren

Prachtige spullen en top service!

!

Jammer van de retour kosten

€1400 aan tuinmeubelen gekocht. 1 klapstoel moest geretourneerd worden en mij werd meegedeeld dat Buitenhof daarvoor €50 in rekening brengt voor verwerking en transport. Daarmee bedoelen ze transport van de winkel naar het distributiecentrum want ik bracht de stoel zelf naar de winkel. Je zou denken dat zo’n stoel gewoon in een vrachtwagen wordt gezet die tussen winkel en distributiecentrum heen en weer rijdt. Op mijn vraag waarom Buitenhof kosten in rekening brengt terwijl andere vergelijkbare winkels dit niet toen werd mij medegedeeld dat men daar niet over in discussie wilde gaan. Al met al een ervaring die op zijn minst teleurstellend is te noemen.

Correcte prijzen. Vriendelijk en behulpzaam.

Deskundige uitleg en advies. Vriendelijke bediening. Correcte afspraken en vriendelijke en behulpzame bezorging.

Enkel goede ervaring te melden

Prachtig aanbod van diverse stylen!

Intussen zijn wij fan geworden. We hebben 3 sets gekocht en steeds erg tevreden over de kwaliteit maar ook zeker over de frisse verkoop om breda. Ik heb net wat foto's gestuurd via mail om een sfeer impressie te geven.

Uitstekend advies en service

De winkel in op meubelplein Leiderdorp had een zeer ruim aanbod. Het personeel was kundig en zeer klantvriendelijk. Men nam voldoende tijd zodat ik uiteindelijk een goede keuze kon maken. Het tuinmeubilair is op de afgesproken datum en tijd afgeleverd. Al het meubilair werd zorgvuldig uitgepakt en netjes in de tuin neergezet. Al het verpakkingsmateriaal is vervolgens ook meegenomen.

Wij zijn waanzinnig goed geholpen bij de vestiging Spijkenisse. Voor mij is dit een 10 waard. Super service door twee dames. Ook de service aan huis was echt perfect. Dus bedankt!

Alles verliep zelfs beter dan dat je verwacht.

Levering volgens afspraak en goede afstemming/melding van het moment waarop de daadwerkelijke levering plaats zal vinden. Tevens is de nazorg uitstekend.

Vriendelijk en correct.

Zeer goede aflevering

De aflevering werd heel goed gemeld een dag van te voren en de zelfde dag werd een half uur van te voren gebeld chapeau

Op tijd

Meubels zijn op tijd en volgens afspraak geleverd.

Excellent

The service at the store was great, providing all support. The delivery was according to the agreed. 100% satisfied

Prettig geholpen en prima service bij aflevering

Fijne overzichtelijke winkel met zeer veel keuze mogelijkheden , vriendelijk geholpen en goed advies inzake kleur uitvoering etc

Teleurstellend

Duidelijk gezegd wanneer ik thuis ben. Komt men op andere dag, niemand thuis, chauffeur alleen. Buren moeten gaan halen. 1 kussen tekort, tafel uit elkaar geleverd, geen uitleg hoe terug in elkaar te zetten (geen blad met instructies). Beide poorten niet terug gesloten bij doorrijden

Goede prijs kwaliteit verhouding, en een uitstekende service!

Goede prijs kwaliteit verhouding, en een uitstekende service!

Ruime keuze

Er was genoeg keuze in tuinmeubels. We werden ook goed geholpen. De lever tijd was alleen langer dan verwacht, maar de zo’n scheen toch nog niet. Dus heel erg was dat niet. Erg tevreden over de keuze in materiaal en kleur.

Relatief snelle en verzorgde levering

We werden bijzonder goed geholpen door de verkoper. Hij dacht met ons mee om tot een voor ons gepaste aankoop te komen. De levering was volgens afspraak. De montage ging gemakkelijk.

Het euvel bij de eerste levering werd op een vlotte en zeer professionele manier opgelost. Wij zijn super tevreden over onze aankoop.

Als ik in een winkel kom, wil ik zo behandeld worden

Snel, duidelijk, open en eerlijk. Snelle afhandeling en keurige levering. Gewoon zoals het hoort.

topservice

alles is zeer vlot verlopen : van aankoop tot levering !

Heel goed geholpen

Prima bedrijf....geen klachten....vriendelijk geholpen

De keuze is reuse in deze ruime winkel.

Lekker om zo binnen te lopen en om na de vele soorten tuinmeubelen te zien en in verschillende prijsklasse en niet te vergeten vriendelijk geholpen (niet te opdringerig).

Zeer fijne winkel

Tweemaal wezen kijken naar een bepaalde tuintafel. Beide keren ontzettend fijn geholpen door het personeel. Bezorging ging ook vlekkeloos.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal