Alles Prima

Der Einkauf in Venlo war problemlos. Sehr kompetente Mitarbeiter. Lieferung innerhalb 2 Wochen .

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid bij bestelling en bij levering.

Vriendelijk, snel, correct

In de winkel vriendelijk te woord gestaan. Goede informatie gekregen en combinaties kunnen uit proberen. Levering op tijd en behulpzame bezorgers.

Aanrader je word er prima geholpen.

Vriendelijk personeel en ruim assortiment met goede prijs / kwaliteit verhouding.

Prettig geholpen en keurig afgewikkeld

Prettig geholpen en de levering volgens afspraak. Werd van te voren gebeld over het tijdstip van levering.

goed geholpen

Alles netjes geleverd, ziet er allemaal goed uit.

Vriendelijke mensen in de verkoop en de bezorgers.

Echte aanrader

steeds vriendelijke en perfecte service, zowel bij verkoop als levering.

Niet heel goed

Hadden mooie tuin set gekocht plus twee loungebanken. Daarbij werd ons beloofd dat het in het voorjaar zou kunnen worden bezorgd. Na een maand later bleek dat niet te kunnen nadat we werden gebeld en vriendelijk verzocht toch een van de drie datums te kiezen de laatste leverings dat was 12 december dacht ik , toch fijn je nieuwe dure lounge set in de winter. Daarbij waren de levering dagen ook absoluut niet flexibel of vrijdag of woensdag geen andere dag mogelijk terwijl ik dan denk, niet hee flexibel voor 2600€ meubels gekocht in de winter krijgen en op dag dat de gewone mens werkt en geen vrije dag er voor op neemt aldus een slechte ervaring maar goeie kwaliteit meubels.

Goed!

Makkelijk via email te communiceren

Prettige ruim opgezette winkel met zeer veel keuze

We zijn prettig geholpen in de winkel. De samenstelling van onze set was in combinatie met een andere tafel en dat was geen enkel probleem.

Goede service in de winkel en daarna.

Helemaal toppie

Mijn ervaring is, Een verkoopster met goede zin en niet opdringerig, wat mijn vrouw en ik heel prettig vonden, Zij was duidelijk wat wel en niet kon, Het leveren van de tuinmeubelen ging ook goed, Nette jongens en zetten de tafel op de plek waar ik het graag had, niks was teveel.

Aanrader

Mooie meubelen, goede prijzen, goede service, correct geleverd

prima kwaliteit

snel geleverd.

ok

steeds ok

Goed geadviseerd in de winkel

In onze zoektocht naar tuinmeubelen zijn we terecht gekomen bij Buitenhof. Wij waren hier al eerder geweest en hadden toen ook goede ervaringen. Deze keer zijn wij wederom goed geholpen en geadviseerd. Het transport verliep ook prima en de communicatie was uitstekend. Kortom positieve ervaringen.

correct

Alles is correct verlopen. timing, levering en vriendelijk personeel

After Sales ervaring was matig

De kwaliteit van de tuinmeubels nog niet ervaren vanwege levering in december 2019. Voor flink wat geld hier tuinmeubels besteld, worden bij aflevering nog niet eens de meubels uitgepakt en de tafel in elkaar geschroefd (zwaar stenen tafelblad). "reactie van de bezorgers was dit doen wij niet". Hierna meteen de klantenservice gebeld, deze kwamen niet met initiatief, na aandringen zouden ze de bezorgers terugsturen. Ze kwamen terug en hebben alles keurig uitgepakt, en met een cynische ondertoon, dat dit een foutje was. Advies voor kopers, stem goed af tijdens het maken van de bezorgafspraak dat de spullen ook worden uitgepakt en geïnstalleerd.

Ruime keuze, sublieme service en kwaliteit!

Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen in overzichtelijke showroom. Een ruime keuze in het aanbod gaf ons al snel het vertrouwde gevoel bij het juiste adres te zijn beland. De behulpzaamheid van meubeladviseur Gérard hielp ons bij de uiteindelijke keuze van het tuinmeubilair voor onze nieuwe woning op Sardinië. Wij zijn zeer content met de luxe uitstraling van deze prachtige Buitenhof tuinmeubelen.

Hele goede service uitleg en hulp van begin tot en met levering en opzetten meubelstukken

Zeer aardige aardige chauffeurs die de tuinmeubels hebben gebracht . Tuinmeubel ziet er goed uit. Nu nog wachten op de zomer

Jammer dat je geen rechtstreeks contact met de winkel kan krijgen, dat zou de communicatie vereenvoudigen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal