Levering kon beter

Na zo'n aankoop vond ik het jammer dat ze het salon niet hebben uitgepakt en het verpakkingsmateriaal hebben meegenomen tenzij ik een extra bedrag van 50 € zou betalen wat trouwens niet vermeld werd bij de verkoop. Het zou voor jullie bedrijf een extra service zijn als levering en plaatsing inbegrepen zouden zijn.

grote keuze aan meubelen

er was een grote keuze aan meubelen

Mooie meubels voor een eerlijke prijs.

Na aankoop orderbevestiging gekregen ter controle. Enig “minpunt” is de afspraak voor levering van de meubelen, dit was zeer beperkt mogelijk en aangezien wij beiden werken was dat moeilijk plannen. Verder blij met de meubels, gaan we vast van genieten van de zomer!

Vlotte uitleg voor kwalitatieve meubelen

Stipte levering , goede service

Wij zijn tevreden over de service .....alles is verlopen zoals afgesproken !

Snelle en correcte levering.

Prima aandacht bij aankoop en bij aflevering.

Fijn en persoonlijk advies, snelle levering en goede service. Wij hebben meerdere aankopen gedaan en zullen terug blijven komen!

Prima service, zowel in de winkel als bij de levering.

Goede uitleg, meedenken met de mogelijkheden en opzet. Prima service, geen "push" en prima afhandeling.

Stipte levering

Correcte afhandeling van mijn bestelling en levering. Via de link de betaling uitgevoerd zodat de chauffeur de goederen kon leveren zonder onze aanwezigheid. Prima service

We kopen in deze zaak in Houten nooit meer iets

Mijn vrouw en ik zagen een prachtige een tafel met vier stoelen en een lounchbank voor € 1600,00. Op het bordje stond dat de set inclusief vier kussens was die ook op de stoelen lagen. Na het tekenen van de bon van € 1600,00 pakt de stugge niet communicatieve verkoper (zijn naam staat op de bon maar ik wil hem niet specifieker beschrijven op internet) andere kleine mini kussens (passen niet in de stoelen überhaupt en kleur is compleet anders) en zegt ooh ik zie dat deze erbij horen... Mijn vrouw gaf hierbij aan dat we net een set met andere kussens gekocht hadden en en niet over deze kussens hebben gesproken. De verkoper gaf aan dat dit jammer was maar dat deze kussens erbij horen en of we € 80,00 meer wilde betalen. Ik gaf aan dat we dit niet gingen doen. Hij zou er dan € 40,00 in plaats van € 80,00 van maken. Ik gaf aan dat ik dit heel raar vond, we hadden immers al getekend. Zijn reactie was dan het allemaal te laten staan.. Om een lang verhaal kort te maken. Mijn vrouw wilde perse deze set hebben. We zijn akkoord gegaan en met veel moeite hebben we bij een meerdere vrouwelijke collega van deze verkoper bij het afrekenen aan de balie toch nog het voor de afgesproken prijs gekregen (wel met veel moeite). Bij het afhalen liep wel een verkoper mee naar de lift en hield dat de liftdeur open. Hij nam de kar waar alles op stond mee naar beneden waarop ik zelf het loodzware til-werk in de auto deed. Ik wil niet zeggen dat ik hierdoor de blessure aan mijn arm heb opgelopen waardoor ik nu bij de fysiotherapeut wordt behandeld maar ik herinner mij het moment nog erg goed zullen we zeggen...Deze "verkooptactiek" ben ik niet vergeten en doet ons besluiten nooit meer terug te keren naar deze zaak.

De levering was beneden alle peil

De levering is niet 100% correct verlopen, maar de firma heeft meteen gereageerd op mijn klacht. Een sympathieke dame heeft me beloofd dat ze zullen nagaan of ze iets / en wat ze kunnen doen.

Bestelling na 1 maand nog maar half geleverd en voor de andere helft word ik aan het lijnt

Tafel met 6 stoelen besteld tafel en 4 stoelen geleverd de 2 anderen blijft maar duren en word steeds gezegd donderdag zal het bij de levering zijn? Dit is nu al 3weken.

Goede meubels voor een fijne prijs

Mooie deal kunnen maken voor fijne tuinmeubelen. Goed advies en vlotte en correcte levering. Aanrader !

Aan huis levering was zeer goed: zeer correcte en zorgvuldige medewerkers. Materialen zeer goed verpakt. Afhalen was mindere ervaring: ondanks speciale notitie vergeten de verf klaar te zetten. Moeten we extra voor terugkomen (30 km). Inkijk gekregen in het magazijn. Was een zooitje.

Prima afhandeling en levering. Mooie parasols.

Relaxte medewerkster, die meedenkt, en met haar tot de juiste koop komt. Kopje koffie erbij. Nette vlotte bezorgdiensten. Reeds enkele kennissen gestuurd

Slecht

De meest klantonvriendelijke winkel waar mijn vriend en ik ooit iets hebben gekocht. Zeer onvriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als fysiek in de winkel. Zijn totaal niet bereid om een extra stap te zetten en service staat totaal niet hoog in het vaandel. Jammer, want ze hebben mooie spullen.

Goede ervaring

Wij zijn nieuwe klanten die voor de eerste keer terras meubelen hebben gekocht , die was top om erin te zitten en goede kwaliteit. Afspraken top en services chapeau en onverwacht ze mee de meubels naar boven brachten , zie je niet vaak bij andere services . We hebben ze bij dank wat extra fooi gegeven. De volgende koop zal weer van daar zijn hopelijk en de prijzen zijn handelbaar. Zo verder doen

Bonne expérience

personnel accueillant et disponible. Date de livraison respecté

Goede service in de winkel, uitstekend product, uitstekende service bij aflevering

mooie meubels, zeer correcte service

Ruim aanbod, correcte levering. Ten zeerste aan te bevelen als je nieuwe tuinmeubels nodig hebt!

Geweldige zaak.

Het werd gebracht door een jonge man, verschrikkelijk aardig. Het was heel goed verpakt. Het was allemaal goed! Geweldig bedrijf.

Correct

Zeer gediendstig Veel uitleg en demonstratie Prijsvriendelijk

Alles correct volgens afspraak!

Het personel is heel vriendlijk en de levering was precies op tijd.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal