Goede service, vriendelijk

Fijn bedrijf met een goede prijsstelling

Wij zijn in de vestiging Leiderdorp prima geadviseerd en hebben een mooie set gekocht die naar alle tevredenheid volgens afspraak is afgeleverd. Wij hebben nog een tafel en stoelen nodig en zullen daarom zeker op korte termijn hiervoor terugkomen.

Doen wat beloofd is

Bij Buitenhof een lounge set gekocht. 1 artikel (poef) was aangegeven dat deze later geleverd werd. Overige spullen netjes geleverd zoals afgesproken. Poef inderdaad later, opgehaald in vestiging. Niets op aan te merken.

Prettig contact met verkoper, mooie meubelen

Ik kreeg op zicht een tuinstoel kussen mee; dat is een hele goede service! Het tuinstel (met name de tafel) werd bij bezorging keurig en voorzichtig in elkaar gezet!

Vriendelijke en niet opdringers verkopers! Goede service!

Fijn en eerlijk advies gekregen. GEEN opdringerig verkooppraatje. Perfecte service.

Netjes geleverd

Mooie spullen gekocht. Alles netjes geleverd. Ruime garantie en fijn advies

in Tilburg zijn wij keurig geholpen

wij zijn eerst naar Son geweest en daar niet geholpen,er waren zeker 2 verkoopmedewerkers maar die hadden geen aandacht voor ons,wij zijn ruim 1 uur in de winkel geweest en waren inmiddels zelf met het tuinset aan het schuiven. het leek wel of ze ons niet wilden helpen. wij vonden jullie Life lijn wel erg mooi en zijn 2 weken later naar Tilburg gegaan en daar keurig geholpen en gekocht. Tilburg 5 sterren en Son NUL

Top kwaliteit. Duidelijke afspraken.

Bezoek aan winkel was prettig. Spullen konden op afroep blijven staan en vervolgens keurig volgens afspraak geleverd. Alles netjes verpakt.

Prima geregeld met fijne service!

Ook al moest ik mijn levering 3 keer uitstellen, ik werd keer op keer aardig en begripvol geholpen.

Volledig aan mijn verwachtingen

100 % tevreden

Klantvriendelijk, goede bezorgservice, nette verkopers en chauffeurs !!

En tevreden met het tuinset

Keurig op tijd geleverd zoals afgesproken

Aankoop/levering uitstekend, kwaliteit Life na 1 seizoen slecht

De aankoop en de levering van een zeer complete tuinset verliep zeer voorspoedig. Betreft twee banken en 3 stoelen met tafel van Life, type Block, en 6 ligbedden met kussens merk Life. Na 1 seizoen zakken de kussens in. Reactie van Buitenhof is dat dit behoort tot normale slijtage en niet onder garantie. Van een kwaliteitsproduct met dergelijke prijs valt dit tegen.

kwaliteit en prijs zijn supper

na een breuk aan het tafelblad, een zeer vlotte servies en de mogelijkheid om na een aantal jaren nog het zelfde verkrijgbaar is

Prima service en duidelijke afspraken.

Prima kwaliteit/prijs verhouding.

Mooie en degelijke parasol aan scherpe prijs

We bestelden bij Buitenhof een parasol, 3x3m incl. voet. We kregen goed, degelijk materiaal in huis voor een billijke prijs, zeker omdat de voet in de prijs is inbegrepen en het gaat om een zware granieten tegel op wieltjes. De parasol zelf is gemaakt uit een stevige stof en ook mast is robuust. Verschillende mogelijkheden om parasol te draaien/kantelen en ondanks gewicht gebruiksvriendelijk. We moesten best wel lang wachten op de levering. Ik denk een 3-tal weken na bestelling. Misschien dat we een vroegere datum hadden kunnen krijgen als we dit gevraagd hadden. Maar einde seizoenskoop dus voor ons was dit geen probleem. Aanrader!!

Erg goede service, aflevering ook exact volgens plan en keurig gemonteerd

top!

goede service

prima, alles precies volgens afspraak

Goed vriendelijk en hulpvaardig personeel

Zeer tevreden klant

Keurig op tijd keurig neergezet

Erg nette heten ! Keurig in elkaar gezet

Mooi product met onwijs lange levertijd.

De aankoop en de levering ging goed, echter de levertijd van het product was erg lang. Dit viel mij erg tegen. Toch blij met wat ik inmiddels heb.

Ruime keuze aan tuinmeubelen

Goede service en vriendelijk personeel.

vriendelijk deskundig

werden vriendelijk ontvangen en gevraagd naar onze wensen; kopje koffie en verder goede uitleg over de mogelijkheden;

Gewoon weg geweldige service van begin tot het eind

In 1 woord goed👌🏾

Prima bezorging en een net zo goed product

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal