Mooie tuinset, prima service!

Wij hebben een tuinset aangeschaft bij buitenhof en zijn erg tevreden met de set, mooie kwaliteit en keurige service bij het afleveren.

Goed maar lang wachten

Uiteindelijk ons tafel ontvangen maar we moesten er wel heel lang op wachten. Blijkbaar door container problemen, maar als je dat al weet, communiceer dat dan al voordat wij contact moeten opnemen, want dan zijn we al gefrustreerd. Dit 2 x keer toe, maar de laatste keer kregen we bericht dat het bezorgd zou worden, als dat niet was, gingen we het namelijk annuleren. Uiteindelijk zijn we wel blij met de tafel, ook omdat het zonder schade was. We misten wel 2 nopjes om het tafelblad op te monteren, en dat hebben ze wel netjes en snel verstuurd. De bezorging was ook heel netjes.

Goeie service en de mensen die leverden heel vriendelijk

Mooie loungeset, beetje lange levertijd alleen.

goede prijs kwaliteit

Ondanks de lange wachttijd correcte informatie over de levering en een zeer vriendelijke man bij de levering

Snel goede levering

Netjes geholpen en goede levering

Perfect geslaagd en geholpen

Mooie kwalitatieve meubels en ook netjes in elkaar gezet ter plaatse

Positief

Vriendelijke mensen zowel in de winkel als de mensen die leveren de producten zijn van goede kwaliteit en vooral mooi met veel keuze.

Van klantvriendelijkheid in de winkel tot en met keurige aflevering.

Prima service en afhandeling bestelling.

Jammer van de vertraagde levering

Nu de zomer ten einde is, werd eindelijk met de nodige vertraging het hoekdeel van onze loungeset geleverd.en de bijbehorende tafeltjes (besteld in juni) Erg jammer en dit is ook de reden dat ik maar 3 sterren geef. De overige service, informatievoorziening en bezorging zou ik 5 sterren geven! Dat was goed geregeld. Met de loungeset zijn wij heel erg blij.

Prima bedrijf om aankopen te doen

Goed geadviseerd en geholpen in de winkel Keurige afspraak over levering Goed en vakkundig geleverd op afgesproken tijd

Zéér correcte prijs, mooi aanbod en perfecte levering aan huis.

Wij hebben verschillende tuinmeubelwinkels bezocht en waren zeer aangenaam verrast bij het bezoeken van Buitenhof Tuinmeubelen te Maldegem. Niet alleen is er een heel uitgebreid assortiment, de prijzen zijn ongeveer de helft van wat we in andere zaken gezien hebben. De verkoopster was zeer behulpzaam en gaf een goede uitleg, we hoefden zelfs geen voorschot te betalen. Nu al een paar dagen genoten van onze Lounge, we zijn super tevreden!

Service goed en klantvriendelijk

Alles is bespreekbaar en komen afspraken na

Communicatie en levering top!!

geweldig

In de winkel super goed geholpen, nette aflevering. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als bezorgers

Uitstekend.,

Heel goed op tijd geleverd heel vriendelijk en geduldig. In een woord super service.

Snelle levering, duidelijk prijsbeleid, goede kwaliteit

Zoals beschreven in kop. Gewoon een 10 waard

Tevreden

Tevreden over de service. Uiteindelijke levering duurde iets langer dan verwacht.

Altijd goed geholpen

Nette levering

Alles is netjes geleverd. Alleen jammer dat er geen bouten bij zaten voor de middenpoot. Hiervoor zouden jullie terug moeten komen. Gelukkig hadden wij die zelf. Misschien verstandig als de chauffeur een bakje met reserve bouten en schroeven bij zich heeft.

Goed advies en mooie spullen en scherpe prijs

Goede ervaring mooie tuinmeubelen en accessoires en vriendelijk personeel. Enig verbeterpunt is de levering, die werkt met blokken van 3 uur, zou nauwkeuriger mogen.

Correct

Correcte uitleg correcte levertermijn kwalitatief product

Vlotte bediening, duidelijke afspraken

Jammer dat de materialen niet uitgepakt worden ter controle Chauffeur was hier vrij bot in GEEN TIJD zij hij Gr Nico .

Goede keuze in tuinmeubelen en prima service

Dit jaar een tuinbank en tafel gekocht. Ruime keuze in de showroom in Houten en prima geholpen door de medewerkers. De bank en tafel zijn na een week of 5 geleverd en netjes op de juiste plek geinstalleerd. Aanbevolen !

Prima service!

In de winkel in Alkmaar goed geholpen. Namen ruim de tijd voor je. Uiteindelijk werd de loungebank zo'n 3 weken later geleverd, maar werden daar netjes over op de hoogte gehouden. Het werd door de winkel geleverd bij ons en geheel uitgepakt op z'n plek gezet.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal