In eerste instantie de verkoper had afwijkende antwoorden op mijn vragen. Na levering ben ik terug geweest met vragen over onderhoud. Zeer goede uitleg en een fles onderhoud middel meegekregen. Mijn complimenten voor deze mevrouw.

Goed, vriendelijk

correcte afhandeling van goederen

Topkwaliteit tuinmeubels die heel lekker zitten en goede service

Goede winkel en goed advies. Mooie modene meubels van uitstekende kwaliteit die erg goed zitten. Vriendelijk personeel, goede service en soepele bezorging en montage

Ik vond alleen dat ze het wel uit mochten pakken en te checken op beschadigingen,ect en het verpakkings materiaal mee terug te nemen.

Goede Sevice

Goed advies bij verkoop ,vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam personeel voor verkoop geven de tijd en raad en advies voor aankoop zonder opdringerig te zijn . Qua levering word heel goed opgevolgd , klantvriendelijk, alles correct verlopen .

Mooie winkels

Wij zijn in Houten terecht gekomen om een ligbedsetje te kopen. Een verkoper aangesproken om ons te helpen maar deze mijnheer had daar waarschijnlijk weinig zin in . Wat een chagrijnige onvriendelijke "ik heb hier geen zin in man"was dat. Die had denk ik al met pensioen gestuurd moeten worden. Het setje bij die man gekocht wat vrij moeilijk verliep. Daarna nog rond gelopen in de winkel en zagen een mooi diningset staan maar die wilden we absoluut niet bij die verkoper aanschaften en die de volgende dag maar in Tilburg gekocht. Daarna een paar kussens en Lazy Suze omgeruild in Houten en netjes geholpen door een jonge man achter de balie.

Kwaliteit voor een schappelijke prijs

Het is ons tweede tuinset in twee jaar, dit zegt genoeg! We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, levering ...

Topservice en topkwaliteit

We gingen op zoek naar een lounge en werden subliem geholpen in onze zoektocht. Nu kunnen we nog volop genieten van hopelijk een mooie nazomer in onze lounge.

Zeer tevreden over verkoop levering en nadienst

Super tevreden

Prettig en goed geadviseerd

Snelle en goede levering

Goed hulp van medewerkers. Prijs kwaliteit is echt super vind je nergens!!!

Goede kwaliteit met onduidelijke service/voorwaarden

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering van onze bestelling. Bij de levering was enkel wat onduidelijkheid omtrent de plaatsing. Aangezien wij onder een bepaald grensbedrag zaten was de plaatsing niet (gratis) inbegrepen. Dit stond overal in de winkel bij de aankoop wel op de affiche (zonder verdere toelichting of voorwaarden) en is ons ook niet verteld bij het afsluiten van de verkoop. Dit was wel een tegenvaller bij de levering.

Duurde lang, maar is wel mooi.

In de winkel prima geholpen. Later erg lang op mijn tuinset moeten wachten omdat er fouten waren gemaakt. Zelf maar even gebeld. Toen ging het snel. Op de bon stond dat ze de dozen naar beneden zouden brengen. Dit was de bezorger niet van plan, na aandringen heeft hij in ieder geval wel geholpen, maar moesten wij zelf wel helpen.... Jammer van de service.

Prachtige tuinmeubelen van hoge kwaliteit!

Wij hebben uiteindelijk een prachtige set uitgekozen bij Buitenhof tuinmeubelen in Eindhoven gekocht. We zijn heel goed en (niet opdringerig!) geholpen door vriendelijk personeel. We hebben een mooie tafel, diverse stoelen en een opbergkist (white sand vlechtwerk) aangeschaft. Van de laatste zou er zich in het magazijn van Buitenhof nog een binnenhoes moeten zijn, deze hopen wij heel graag nog te ontvangen 🤗! Verder alle lof!

Goede uitleg en snel bezorgd

Goede uitleg en informatie en ongedwongen. Bezorgiing snel contact op genomen en alles goed te volgen op site

Mooie set hwel blijj mee.

Mooie set erg veel plezier van. Netjes met de levering alles word op zn plek gezet en het afval word weer meegenomen.

Op afspraak worden je meubelen zorgvuldig afgeleverd.

Zeer goed product, en service

zeer vlotte bediening

zeer vlotte uitleg en wel een min puntje, de GSM nummer was verkeerd ingeschreven daarvoor gebeld maar niet doorgegeven aan de bezorgers

Tuinmeubelen net even anders, een ervaring die de verwachting overstijgt

We hebben nu een paar aankopen gedaan bij Buitenhof en zijn uitermate tevreden over de gehele ervaring. Voor ons heeft Buitenhof net even wat anders dan de gangbare tuinmeumbels (uiteraard lijkt alles op elkaar) voor zeer schappelijke prijzen. Wij zijn in Naarden geweest waar we altijd hartelijk verwelkomd worden in de mooie showroom, de medewerkers zijn kundig maar laten je vrij in het rondkijken en pushen niet. Ze gaan ook bijna niets uit de weg om de juiste combinatie van spullen bij elkaar te zetten in de showroom. Het gaat bij Buitenhof echt om jouw ervaring als klant. Ook de bezorging is goed geregeld, netjes op tijd, constant geinformeerd over aankomsttijden en aardige en behulpzame chauffeurs. We hadden bij een levering twee beschadigde artikelen, even bellen en zonder moeite om kunnen laten ruilen. Al met al een hele prettige ervaring voor ons en een winkel waar wij zeker naar terug zullen gaan als we weer tuinmeubels nodig hebben.

Prima !

Prima !

Goede communicatie

Vrijdag morgen gekocht en in de namiddag al telefoon wanneer mijn ligbed gebracht zou worden. Dat bleek de dag erop al te zijn. Mooi op tijd werd het ligbed gebracht. Vriendelijke jongens die deze kwamen brengen. Goed verpakt.

Heel vriendelijk geholpen, helaas niet geheel juiste informatie

Ik ben heel vriendelijk geholpen, alle rust om vragen te stellen. Echter rondom het bezorgen gaf de verkoper aan dat het onderstel in elkaar geleverd zou worden. Als ik de bezorgers vriendelijk zou aankijken zouden ze me helpen het blad er op te leggen. Het onderstel werd niet in elkaar gezet bezorgd en er kon niet geholpen worden. Ik had immers door de opmerking geen montage afgesproken. Ze moesten verder.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal