Perfecte communicatie

Alles klopt. Gehele aankoopproces en levering ,

Top service, top aflevering

Super geholpen in de winkel (breda) en super snelle levering.

Goede service, logistiek goed geregeld

prima alles geheel volgens afspraak goede keuze

Goede ervaringen

Perfecte ervaring. Goed geholpen door Ria van de locatie Venlo.

Service

Perfecte service

Goed advies tegen een goede prijs

Een fijne winkel. Vriendelijk personeel

top service !

Alles correct geleverd volgens afspraak !

Betrouwbaar en snel

Goed omdat jullie snel de tafel konden leveren. Ook op de afgesproken tijd en het was de chauffeur niets te veel even mee te rijden met m’n vader om te kunnen betalen

Veel keus

Fijne winkel met veel keus. Super mooie louche set gekocht bezorging was ook snel en prima. Wat ik wel belachelijk vind is omdat onze set was afgeprijsd de service van de dozen waar de set in zat niet door de bezorgers mee terug genomen mocht worden. Dit kon wel maar koste dan.. 45 euro!!

mooie set

De set werd snel geleverd en ziet er heel netjes uit. De service in de winkel was ook goed.

We zouden alleen teruggebeld worden maar dit is nog niet gebuwet

Vooral voor grote terrassen en tuinen.

Het begin van ons bezoek verliep wat koeltjes maar na de nodige uitleg kreeg je tijd om eens te kijken en uit te testen. Eens aan tafel voor de verkoop was het frisdrankje en koffie meer dan welkom. Er was precies wel maar 1 van de 2 verkopers bezig met de klanten. Maar qu'à afhandeling en levering was alles top, zelfs een ruiling achteraf verliep vlekkeloos.

Vriendelijke bediening

Ruime keuze en zeer vriendelijk ontvangen en geholpen bij onze aankoop.

Zeer mooie prijs-kwaliteitsverhouding.

Zeer goede leveringsservice. Parasol werd ook snel geleverd, binnen de week. Zeer mooie prijs-kwaliteitsverhouding.

Uitsteknend

Kordaat, hoffelijk en kwaliteit!

Kwalitatieve tuinmeubelen voor een goede prijs.

Verkeerde factuur van andere klant ontvangen

Ik vind het zeer slordig dat ik een verkeerde factuur met alle naw gegevens van een ander persoon heb ontvangen. Na informeren bij deze persoon bleek zij niet mijn maar weer een andere factuur te hebben. Vervolgens krijg ik een nieuwe per mail, maar niet fysiek.

Ffghjjj

Huh dh s hashi h I j SC jjxu

Vlotte service, een echte aanrader!

Afspraken worden correct nageleefd. Toppie!

vriendelijke ontvangst, informatief

De mensen waren zeer behulpzaam en gaven voldoende uitleg. Het aanbieden van een drankje bij het opstellen van een bestelbon werd geapprecieerd.

Klantvriendelijk , makkelijk contact te krijgen, levering too. Alles perfect verpakt

Zie boven

Erg goed geholpen

In de winkel erg goed geholpen, we kregen de tijd om lekker rond te kijken en na te denken. Absoluut geen aandringen tot kopen. Levering zou uitgesteld moeten worden, ze zouden ons pas bellen na 3-4 weken (wat ook goed op de bon stond vanuit de winkel). Echter voor die tijd meerdere keren gebeld wanneer er geleverd kon worden. Desondanks, goede levering, en erg mooi set.

Keurig geleverd

Stoelen zien er prima uit en ze zijn netjes afgeleverd

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal