Prima Service met 1 minpunt

We kunnen terugblikken op een prima advies in de showroom. De Mevrouw was erg vriendelijk echter de temperatuur in de showroom was niet te harden. Veel te warm. Hierdoor wilden we ook zsm weer weg uit die hitte. Als het koeler zou zijn geweest hadden we wellicht meer gekocht, nu alleen het hoogstnodige. Een airco is dus geen overbodige luxe met de komst van steeds warmer weer.

Von der Beratung bis zur Lieferung sehr gut.

Die Beratung war wieder sehr kompetent und freundlich. Bestellung, Absprache des Liefertermins, Lieferung und Aufbau als zur vollsten Zufriedenheit.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ronduit teleurstellend en zeer slechte service

Teleurstellend, en zeer slechte service. Stoelen besteld conform de website zouden de stoelen binnen 3-5 werkdagen geleverd worden. Na 4 weken en een definitieve bevestigingsdatum, krijgen we de avond voor de levering dat er maar 2 stoelen geleverd kunnen worden. Gemeld met klantenservice en er wordt weinig tot geen begrip getoond voor de ontstane situatie. en ook het verhaal wat verteld wordt zit vol tegenstrijdigheden. Zeer kort samengevat ronduit slecht en zullen het ook zeker niet aanbevelen. Uiteindelijk voor gekozen om de order te annuleren.

Het was een vriendelijke en behulpzame verkoopster in het filiaal te Waasmunster De levering van de aangekochte goederen was nog sneller dan verwacht. Niets dan lof

heel vriendelijk en behulp zaam ook de levering ok ! en vriendelijk

tevreden!

Professionele niet opdringerige service

Mijn titel zegt voldoende.

Alles tip top in orde

Goede uitleg, snelle service. Wijziging na bestelling zonder probleem correct afgehandeld.

zowel in winkel als bij levering super service!

Zeer ruime keuze aan tuinmeubelen. We werden deskundig geholpen. De levering was ook op afgesproken moment. Alles netjes in elkaar gezet, op de juiste plek en afval weer meegenomen. Fantastische lounge set. Heel comfortabel en mooi!

Helemaal top, half Augustus verwachten lever tijd en was ook zo

Helemaal top op verwachte levertijd ook bezorgd, dikke pluim

Prettig geholpen

Aardig personeel dat meedenkt. Snelle afhandeling en op afspraak geleverd. Prima.

In de winkel een prima ontvangst, goede uitleg op onze vragen, prettig geholpen. Ook de levering vlot verlopen.

Vriendelijke ontvangst. Genoeg uitleg bij aankoop

Leuk en deskundig personeel

We zijn goed advies gehad en zijn goed geholpen.

Van A tot Z een aangenaam, vlot & correct verloop !

We hadden een zeer goede ervaring bij Het Buitenhof in Maldegem : goede ontvangst, vlot en aangenaam advies bij rondgang, correcte en duidelijke offerte + afspraken, stipte levering & afhandeling.

Prima service, snelle levering, goeie tips.

Snelle levering, wel duur maar kwaliteit betaal je. Goeie tips hoe ik de set t mooist kon neerzetten.

Goed advies, goede prijs/kwaliteit

20 jaar met mijn tuinstel van voorloper van Buitenhof gedaan, nu weer vlot geslaagd en vlot geleverd. Zeer tevreden!

Goede kwaliteit en goede service

Bestelling en bezorging super goed verlopen, helemaal tevreden!

Goed advies, prettige service bij aflevering

In de winkel in Leiderdorp kregen we goed advies van de verkoper, zonder dat het opdringerig was. Bij het leveren van de tuinmeubels werd alles uitgepakt en geïnstalleerd, het verpakkingsmateriaal werd mee terug genomen. Prettige service.

Afspraak is afspraak

Prettige vlotte levering.

, meedenkend in oplossingen

Wij vonden de aangeboden voet niet mooi.duurdere voer geleverd voor aanbiedingsprijs

Vlotte bestelling

Vriendelijke bediening, vlotte levering en tevreden over de aangekochte meubelen

Op tijd geleverd vriendelijke medewerkers alleen jammer van vuurhaard cocon vorig jaar na reparatie

Verder goede retenties Marleen vorig jaar. Was. Vuurhaard cocon stuk uit gesprongen na de winter na enige maandelijkse aug pas retour gebracht en nu in febr na de winter en de Joes eraf ging was er weer een hoek eraf gesprongen na maanden geen reactie nadat ons ander tuintafel plus stoelengeldcetd wAren kwam ineens de reactie dat de garanties m de vuurhaard was verlopen Wel raar binnen 6 maanden na reparatie weer kapot en dan is de garantie verlopen ? Voelde ons wel genaaid je gesteld weer een volgende levering van producten dit keer een tuintafel met stoelen en na dagvan levering van deze set kwam jet antwoord van de mail en telefoontjes die we in febr al verstuurd hadden dat garantie was verlopen op wat we ervoor hadden gekocht Bitter

In een keer goed en verkoopster geeft goede adviezen.

Fijn geholpen in de winkel in Breda. Verkoopster gaf hele goede adviezen, waardoor we nu een fijn lounge set hebben waar we heel blij mee zijn. Binnen een week geleverd inclusief de montage in de tuin.

prima goed service,

Prima service ook bij levering. Alles naar wens. Sjiek

Geholpen door een verkoper met verstand van zaken

Prettig en deskundig geholpen

Borchwerf 35