Mooie producten, goede service

Mooie producten, goede service

onbetrouwbaar en slechte producten

kijk voor de echte beoordeling van dit bedrijf op een ander beoordelingsside. Het beeld dat Kiyoh schetst klopt niet. De producten en de service van dit bedrijf zijn ronduit slecht. Klanten wachten maanden op leveringen en service.

Enorm slechte levertijden

Alles maanden vertraagd net als toppunt .... 4 stoelkussens na 3 maanden nog niet te leveren de verwachting nu.... over nog een maandje. En tja altijd als ik mail of bel..... o we wilden u van de week net bellen over de vertraging

Mooie producten in een goede kwaliteit/ prijsverhouding

Zoals hiervoor aangegeven

Fijne en professioneel geholpen

Ook met het leveren is er helder en duidelijke gecommuniceerd. Nakomen van afspraken staat kennelijk hoog in het vaandel. Zeker de volgende aankoop weer bij Buitenhof Alkmaar

Geeft nauwelijks thuis bij klacht

Waardeloze beloftes gedaan in de winkel. Vlekken in het teak. Hoes van €90 binnen 1 maand kapot. Daarnaast reageren ze niet persoonlijk op een klacht. Wanneer je in de winkel verhaal gaat halen schuiven ze dit af op landelijke organisatie en andersom.

Top kwaliteit,al 3 aankopen,loungeset,dinertafelset,zweefparasol

Vriendelijk,goeie uitleg,niet opdringerig,nemen de tijd voor de client,bij levering eveneens vriendelijk,nemen afval mee.

Correct van bestek tot nazorg.

Invoeringsdatum gerespecteerd. Wel niet 100% volledig bij levering maar rechtzetting vakkundig en correct verlopen.

Mooie kwaliteit,aflevering klein aandachtspuntje.

Redelijk snelle levertijd,, mooie kwaliteit. voor aflevering moet je een gehele dag thuis zijn, 1 dag ervoor krijg je een sms met een tijdblok, zou fijn zijn al sj door de dag heen up to dat gehouden wordt van de levertijd. Afstellen tuinmeubels op ondergrond doormiddel van stelschroeven hebben we zelf moeten doen. Verder prima geregeld

Correcte en duidelijke afspraken. Zeker en vast wat betreft leveringstermijnen.

Tweede bestelling. Net als eerste heel correct. Vooral afgesproken leveringsdatum word heel correct nageleefd. Top.

snelle en goede service en levering

Goed en fijn geholpen in de winkel en makkelijk de bestelling kunnen regelen. De afspraak voor levering was daarna snel gemaakt en het bestelde artikel werd netjes geleverd.

Door omstandigheden met corona 3 weken later mijn bestelling geleverd en geplaatst, Bij een vraag ( 2 maal) wanneer zal de bestelling binnen komen? perfect en vriendelijk op de hoogte gehouden door het personeel in Oostende en aan de telefoon bij Buitenhof Nederland !!

Mooie tuinset

Veel keuze in de winkel, en ook hielp de medewerker in de winkel ons goed. Daarnaast was de levering goed.

Tevreden over de kwaliteit en de service

Prima kwaliteit

* vooraf goed geïnformeerd omtrent moment van levering * (net) binnen de afgesproken tijd (later was ook niet erg geweest) * nette bezorgers die voorzichtig waren zonder muren of deuren te beschadigen

Van duidelijke en vriendelijke hulp in de winkel, tot heldere leveringsafspraak en montage!

In de winkel in Houten bezocht voor een tuinset, waarbij we met veel geduld uitleg kregen. Geen enkele druk om iets aan te schaffen, namen alle tijd. Nadien heldere uitleg over leveringstijden en uiteindelijk een snelle montage. Zeer tevreden

Goede service ook bij levering Mooie keuze gemaakt staat hier perfect Zal zeker reclame maken voor buitenhof

Zeer goed geholpen!

Fijn en vakkundig geholpen, mooie en degelijke meubelen. Helaas wel een lange levertijd van ruim 3 maanden maar sinds enkele dagen staat het prachtig in onze tuin.

We zijn heel blij met onze nieuwe loungeset

Heel fijn geholpen in de winkel in Weert. De set is in 2 gedeeltes afgeleverd door hele behulpzame mannen. Jammer dat het ruim na de afgesproken datum pas geleverd is, maar al met al was het beslist het wachten waard. We zijn heel blij met deze mooie degelijke loungeset!

Van bestelling tot en met levering zeer tevreden!

We kregen per telefoon, per sms-bericht en ook nog per mail bericht van de datum en tijdstip waarop de tuinmeubelen geleverd werden. Super aardige en kundige monteurs hebben de tuinmeubelen gemonteerd en geplaatst. Tussen al met al zeer tevreden!

Star en zeer onklantvriendelijk bedrijf

Vragen ivm facturen/creditnota's worden op hoogst onprofessionele manier behandeld. Dit bedrijf getuigt van een uiterst onflexible houding, wat bij alle andere bedrijven mogelijk is, wordt door Buitenhof geweigerd.

Gewoon perfect

Vriendelijk en zeer behulpzaam pzrsonzel in de winkel. Voldoen aan al de gemaakte afspraken. Levering perfect op het afgesproken uur, hier ook zeer vriendelijk. Een aanrader.

Mooie en duidelijke website, prachtige, kwalitatief hoogstaande tuinmeubelen, efficiënte service

Zie hoger

Service prima

Goede service, levertijd te lang.

Prima ervaring, goed en snel geholpen en komen afspraken na

Afspraak is afspraak

Borchwerf 35