Super geholpen. Door een Jonge dame!!!!

Ik hou niet van verplicht een veld invullen.

ruim assortiment

goed geholpen en snelle levering

Zeer goede service

Snelle, correcte levering volgens afspraken. Zeer vriendelijk.

Supper

Vriendelijke mensen in de winkel, vriendelijke bezorgers!

Super aflevering van de tuinmeubelen

Zeer vriendelijk en professioneel

veel keus , mooie meubelen. kost wat maar wel onderhoudsvrij,top.

Prima.

Ruime keuze in de winkel, vriendelijk geholpen. Prima afspraken omtrent levering.

Top geholpen en alles netjes geleverd

Gewoon top geholpen!

perfecte uitleg en vlugge levering

zoals hierboven

ok

Ok

Nette bezorging en goede kwaliteit

Snel, goed, juiste prijs, flexibel

Heel goed!

Goede bediening en levering

Mijn lounge werd snel geleverd, veilig ingepakt zodat er geen schade was, en hebben het zelf gemakkelijk kunnen monteren.

In de winkel ben ik geholpen met prima advies, heel vriendelijk en niet gepushed om andere aankopen te doen dan waarvoor ik kwam Bezorging ook prima geregeld, met vriendelijke mensen.

Zeer vriendelijk

Wij kochten een nieuwe tuinset bij filiaal Buitenhof Kalmthout . Wij werden daar zeer vriendelijk onthaald door een jongedame die aangaf dat bij vragen we steeds bij haar of de collega’s terecht konden. Toen we bijna gekozen hadden heeft zij ons lns relax laten kiezen zonder op te dringen en met goede voorstellen. Wij zijn met een goed gevoel buitengestapt. De levering gaf wel een beetje stress omdat die zonder enig tegenbericht verlaat was . Daar kwamen we pas achter nadat we hier zelf voor gebeld hebben naar de klantendienst in Nederland. De mensen die de levering gedaan hebben waren dan wel weer zeer gedienstig en vriendelijk. Een positieve ervaring en we genieten van onze nieuwe tuinset !

Ruime toonzaal met vriendelijke verkoopsters

A

mooie winkel, groot assortiment en prima- persoonlijke service

Een mooie tuinset gevonden in de winkel -die afgeleverd kon worden binnen 3 weken.Een uur voor aflevering werden wij gebeld door de transporteur dat hij onderweg was- Super. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de tuinset en bezorging!

Heel tevreden. Goede service

Goede uitleg, vriendelijk personeel, goede timing en nog eens uitleg bij levering.

Mooie tafel

spijtig dat er bij levering al wat krasjes op het blad waren.

Goed geregeld!

Mooie spullen en goede regeling om het af te leveren.

Heel tevreden van service en kwaliteit

We zijn heel goed ontvangen in de winkel en de levering was top!

Vlot correct mooie keuze

Idem

Mooi maar bij regen niet zoals verwacht en beloofd

In eerste instantie hadden we gemeld dat er een probleem was bij regenweer en dat het water blijft staan tussen de zetels en de kussens en dat de kussens nat blijven. Het bedrijf heeft ons toen gecontacteerd en gemeld dat de zetels moeten behandeld worden met een product. Vandaag het product ontvangen. Dat is alvast prima service.

degelijke uitleg en stijlvolle meubelen

degelijke uitleg en stijlvolle meubelen