Goede service en goede materialen tot nu toe.

Behulpzaam en meedenkend personeel. Correcte levering.

heel vriendelijke ontvangst

de verkoper was heel vriendelijk en de prijzen vallen echt mee.zowel de verkoop als de levering zijn heel goed verlopen .We zullen er zeker nog gaan en bevelen het aan onze vrienden ook .

Een zeer goede service

Een zeer goede service

Prima advies

Goed geholpen en duidelijke antwoorden op mijn vragen

Prijs kwaliteit top

Goede service, correcte afspraak en levering.

Vlotte en vriendelijke levering

Contact met winkel verliep niet zo vlot.

Sehr freundliches Personal und kompetent im Aufbau der angelieferten Ware.

Freundlich Kompetent

vlotteontvangs en levering op tijd en betalen is een fluitje van een cent

correct - puntueel

correct - puntueel

Prima bedrijf. Leuk geholpen. Levering correct.

Uitstekende ervaring.

De door onze gekozen kleur combinatie van doek en frame was niet beschikbaar, echter vastgesteld na tekenen van de bestelbon. Aandachtspuntje om steeds de stock te controleren. Heel vriendelijke en professionele bediening zowel bij verkoop als bij levering. We hadden extra betaald om de parasol te laten monteren en plaatsen. Dit werd correct uitgevoerd met nogmaals een korte uitleg erbij. Top!

Vriendelijk behulpzaam eerlijk

Op tijd, vriendelijke medewerkers en op factuur geschreven dat parasol wat stroef draaide en onder garantie te vervangen indien nodig. Antwoord klantendienst afwachten indien nodig.

Goede service in winkel en levering.

Wij werden heel goed geïnformeerd in de winkel in Roeselare. Vandaar onze aankoop.

Keurig

Een goede zaak met kwaliteit spullen.

Prima service.

Fijne verkoop...aflevering correct.

Van A tot Z uitstekend.

Mooie winkel met een ruim assortiment. Goed geholpen door aardig personeel. Gemaakte afspraken nagekomen. Netjes op tijd afgeleverd door aardig en hulpvaardig personeel.

Fijn geholpen

Duidelijke uitleg in de winkel en bij de snelle aflevering

Topservice

Heel goede service. Steeds de juiste uitleg. Prijs kwaliteit zeer goed bevonden.

Vriendelijke en vlotte bediening

Goede prijs = kwaliteit verhouding. Correct nageleefde afspraken.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Goede prijs/ kwaliteit en snelle levering.

Alles ok. Snelle levering. Vriendelijk personeel.

Een positieve ervaring.

Super bedrijf