positief

Wij zijn blij met de nieuwe tuinmeubelen , goed geholpen en goed afgeleverd.

Afspraken worden netjes nagekomen

Mooi assortiment tegen een nette prijs

Gute Garnitur, super Geschäft, nette Bedienung

Der Aufbauservice hat nicht funktioniert.

Goeie service

Snel en correct

Vlotte verkoopster, snelle afspraak, snelle levering. ALLES dik in orde dus.

Goede uitleg in winkel. Regering goed aangekondigd.

Bijna volmaakt

De krukjes zouden nageleverd worden maar zaten erbij alleen de kussentjes missen we nog helaas

Goede prijs kwaliteit

Goede snelle levering. Goede service.

Gewoon top

het kan niet beter , een toppertje

Medewerkers Petra en Sandra van filiaal Spijkenisse hebben ons geduldig en prima geholpen.

Petra en Sandra hebben goed met ons meegedacht. Bereid om allerlei combinaties te vergelijken en kussens te verslepen. Hele land bezocht en vervolgens zo dicht bij huis prima geholpen Aflevering conform afspraak op tijd en prima geïnstalleerd

vriendelijke ondersteuning

positief. Goede uitleg, Vlotte communicatie. Ook achteraf voor levering.

Correcte service

Perfecte service zowel bij de bestelling in de winkel als erna bij de levering

Winkel uitleg en service Top

Prijsaanvraag kussens op maat op 1/09 prijs gevraagd nog altijd geen prijs gekregen

Levering afgeleverd zoals afgesproken.

Aankoop via Nederland en op thuisadres in België afgeleverd. Vlot verlopen en correct.

Keurige levering volgens afspraak. Tuinset goed verpakt. Alles geïnstalleerd, gecontroleerd en al het verpakkingsmateriaal meegenomen.

Ruime keus en diverse combinatie mogelijkheden. Ook dat je geen verplichting hebt tot het kopen van een bijbehorende tafel

Mooie stoelen, vlot bezorgd.

Mooie ligstoelen en bijbehorende kussens gekocht. Op de website vond ik de beschrijving van de kleuren niet zo duidelijk. Wat is berkbeige? De foto leek zwart-wit, dus berkbeige leek grijs, maar het is een iets warmere en mooiere kleur in t echt. Beetje jammer dat je 50 euro moet betalen voor uitpakken en meenemen van t verpakkingsmateriaal, in aanmerking nemend dat je voor 950 euro aan stoelen koopt. In het algemeen echter tevreden.

vriendelijke uitleg,geduldig..

behulpzaam personeel zowel in oostende als maldegem

zeer goede levering

Correct bedrijf met topkwaliteit

Na ons bezoek in de winkel van Buitenhof te Oostende werden we zeer goed ontvangen en hadden we tevens een goed overzicht van de producten. Met resultaat dat we een loungeset hebben aangeschaft en nu zeer tevreden zijn, waarvoor dank!

vlotte levering met voldoende informatie

vlotte levering; de leverancier heeft ons ook in 1x voldoende informatie gegeven om de parasol vlot en makkelijk zelf in elkaar te steken.

Zeer goed, kleine opmerking !!!!!!

Hele goede fijne respons na mijn telefoontje / mail met wat vragen. Vooral het snelle reageren op klacht/ opmerking vonden wij super. Ook na een bezoekje aan de shop tot tevredenheid geholpen en zelfs iets nieuws aangekocht. Helaas is de passende beschermhoes niet in voorraad en moeten we daar nu op wachten, dat is een minpuntje, verder kan ik Buitenhof tuinmeubelen aanraden, mits wij er jaren van zullen genieten hopelijk.

Prima geholpen en snelle levering

Prima geholpen in de winkel in Naarden

Voorbeeld voor service

In de winkel prima geholpen maar ook zeker een compliment voor de bezorging; op tijd bellen en voorzichtig de mooie meubels leveren. Complimenten!

Mooie tuinmeubelen

Goed, maar ze zouden beschermhoes mogen meegeven!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal