Zeer te vreden.

Zeer te vreden.

Goede communicatie ivm aflevering.

De eerste keer dat wij de winkel bezochten kregen wij geen aandacht van verkopers, wel wat gezien maar toch maar weggegaan. Bij tweede bezoek wel aandacht van een andere verkoopster die wel aandacht en advies gaf. Toen over gegaan tot aankoop.

Zeer prettig

Zeer prettig

Alles volgens afspraak gegaan

Zeer correcte afhandeling, afleveringsdatum zelf aan kunnen geven. Krijg van te voren een globale afleveringstijdstip doorgegeven. Op de dag van levering door de bezorger een exact tijdstip aangegeven. Uiterst correcte bezorging en montage. Kortom zeer tevreden over jullie After Sales. Heden ten dage is dit helaas geen vanzelfsprekendheid. Keep up the good work!!!

Top levering!

De mannen die het tuinset kwamen brengen hebben het keurig netjes verzorgd. Alles werd in elkaar en op zijn plaats gezet. Dikke complimenten hiervoor

Veel te laat

Levering anderhalve maand later als afgesproken. Dus hele zomer zonder lounge. Jammer.

Mooie tuinset, redelijke prijs

Mooie tuinset gekocht. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!

Komen afspraken na

Goede communicatie

Stipte levering en vriendelijk personeel.

Hadden toch geapprecieerd dat verpakking terug mee genomen zou worden.

Waardeloos, koop hier nooit iets!!!

Levering loungeset 4 mnd wachten beschadigd geleverd, 1 maand later nieuwe set, hoekkussens te klein. Beloven ze nieuwe kussen per post te versturen. Na 2 weken telefonisch informeren blijkt dat het in hun systeem staat echter nog niks mee gedaan......je wordt hier gewoon belogen. Wel alles netjes betalen bij de levering. Chauffeur wist heel veel problemen over Buitenhof te vertellen. Was zeker niet te spreken over Buitenhof. Communicatie zeer slecht! Een verontschuldiging zou op zijn plaats staan. Het woord 'sorry' staat niet in hun vocabulaire. Triest hoor!! Dit verdient geen enkele ster, echter moet ik minimaal een halve ster plaatsen om een review te schrijven....

Service is echt slecht

Zonder twijfel hebben ze mooie tuinset voor het oog. Maar daar stopt het dan ook. Eerste contact een veel grotere korting beloofd door de verkoper dan in werkelijkheid van toepassing kon zijn. Op leveringsdag verkeerde kussens geleverd. Wel redelijk snel opgelost. In juni bijpassende zeilen besteld zouden begin juli binnenkomen (met covid mss 3 weken extra), oke begrip voor maar ondertussen al september nog steeds niets. Als je dan naar de winkel gaat in Geel steeds zelfde uitleg. Ja liggen op locatie in ons DC maar ze sturen ze maar niet. Sorry maar met het wisselvallig weer van deze zomer heb ik hier echt geen boodschap meer aan. Voor mij Buitenhof = teleurstellend voor het hoge bedrag je gaat betalen.

bezorging liet erg lang op zich wachten

Juli zou ons loungeset geleverd worden. Werd pas eind augustus. Bezorgers waren op tijd en belden nog of ze eerder konden komen. Toen bezorgers weg waren zagen we dat er een stoel beschadigd was. Gebeld en service dienst zou dinsdag contact opnemen. Eind van de week niks gehoord waardoor ik zelf moest gaan bellen. Nu wel omruiling geregeld. Was fijn geweest als buitenhof zelf had gebeld.

meubels en levering goed

levering conform afspraak en de meubels zien er prima uit. wat mij tegenviel was dat de verpakking niet door de transportfirma mee terug genomen wordt. dit hoort niet bij hun opdracht? De flinke kartonnen doos met meubels werd op het terras gezet daarmee was de actie afgerond.

Goed advies en service

We zijn goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe loungeset. De leveringtijd was ook keurig zoals verwacht ondanks de drukke periode. De levering zelf ging ook vlot en werd er netjes gevraagd hoe wij bepaalde dingen wilde hebben. Alles werd keurig in elkaar gezet en het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. We konden er meteen van genieten.

Top product

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd

Subliem!

Vriendelijke mensen.

Goed met ruimte voor verbetering

1. Als de verwachte leverdatum niet wordt gehaald, wat kan gebeuren, zou het prettig zijn als je als klant daarover wordt gebeld. 2. Bij onze bestelling hoorde een fles Soltex protectie. Die had de chauffeur niet bij zich. Dan zou het netjes zijn als de chauffeur of zijn assistent even met jullie belt om dat te regelen i.p.v. dat ik zelf moet gaan bellen. 3. De fles teakshield zag eruit alsof hij al meerdere malen was gebruikt.

Fijne service

Super blij met mijn loungeset, het duurde even maar dan heb je ook wat

Goede kwaliteit van de meubels

top

Mooie meubelen, super service

Reeds enkele malen besteld. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Correcte levering door super vriendelijk personeel en klantendienst altijd klaar om te helpen.

Aflevering cfm afspraak. Chauffeurs op tijd en met tip netjes afgeleverd. Documentatie compleet.

goede ervaring

goede service en zeer vriendelijk

We wisten niet dat we het tuinset zelf in elkaar moesten steken

Heel vriendelijke bezorgers en hadden gebeld dat ze wat later gingen zijn dus dik oke

Uitstekende ervaring

Na 3 mnd wachten zijn onze tuinmeubelen incl. parasol gisteren gebracht. Aankomst werd tijdig aangegeven en het monteren door de 2 monteurs verliep prima. Kortom een uitstekende ervaring.

Alles goed verlopen.ik zou jullie aanbevelen

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal