Overall really great

Nice contact, fast delivery for products in stock, really good quality and great with all using ways to communicate.

Prima meubels geleverd volgens afgesproken termijn.

Van winkel tot en met levering is alles perfect gelopen volgens gemaakte afspraken. Meubels zitten perfect en we genieten er elke dag van.

super

nix op of aan te merken.

Volledig positief.

medewerkers nemen ruim de tijd en doen alle moeite om je te helpen.

Snelle levering en alles ziet er netjes uit

Fantastisch!

Super personeel Snelle levering Veel verscheidenheid in het aanbod Prijs-kwaliteit dik oké

Afspraken werden netjes na gekomen en vragen over mijn facturen werden onmiddellijk Beantwoord zonder enige problemen.

Mooie winkel met vriendelijk personeel en heel mooie en grote keus van de artikelen. Wij hebben in 2 delen onze tuinmeubelen gekocht, en telkens bij de levering alles volgens afspraak. Wij zijn heel tevreden.

Deskundige uitleg, goede kwaliteit/prijsverhouding

Ok

Heel goede service

Heel goede bediening in de winkel en optijd geleverd

Alles is gegaan zoals je zou moeten verwachten en zo is het ook gegaan heel blij met alles.

prachtige artikelen

Vriendelijke verkoop en levering is ook in orde . Hoop nog op mijn overtrek voor mijn lounge .

Mooie schowroom, hebben veel dingen staan.

We werden goed geholpen en tafel en stoelen werden snel geleverd. Verkoper ook helemaal niet opdringerig en staat voor je klaar als je ze nodig hebt.

Zeer tevreden klant

Op de eerste plaats ben ik goed geholpen en geadviseerd door het personeel bij de aankoop van een vuurtafel met toebehoren. De aflevering was volgens afspraak en ook de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van de chauffeur was top. De kwaliteit van de aankopen was naar verwachting. Kortom complimenten aan Buitenhof Tuinmeubelen👍

kan beter

lak af op verschillende plaatsen, binnenkussen hangt vol draden

Wij vinden onze tafel prachtig, hopelijk blijft t grijze teakhoutenblad ook zo mooi.

Werden goed geholpen... Bezorging ook goed geregeld.

Goede en vriendelijke service

Goede service en goede kwaliteit meubilair

Prettige winkel met veel keuze en inspiratie. Goed geholpen door vriendelijk personeel, en spullen werden snel geleverd ondanks de drukte.

Perfecte levering

Ze hebben alles zeer snel geleverd, ook de beschadigde of niet passende delen zijn, binnen een paar dagen geleverd door een servicemonteur. Zo hoort service te zijn, super👍🏼

Fijn geholpen, mooie meubels

Erg fijn geholpen in winkel. Meubels mooi. Goeie prijs kwaliteit.

prachtige zaak en lieve verkopers

buitengewone service

Goede ervaring

Correct geholpen in de winkel in Breda en de levering was perfect gegaan gezien we het op zeer korte termijn wilde hebben. Je kunt alles combineren niets is te gek.

een aangename ,vriendelijk professionele , koopervaring.

Aangenaam vriendelijke ontvangst. Nam de tijd om ons te helpen bij de beslissing van onze aankoop .

Vlotte en stipte service.

Aflevering van het pakket tot achterkant huis op het terras.

Alles perfect verlopen

We hadden in de winkel al snel onze keuze gemaakt. Van bij de bestelling tot bij de levering alleen maar positieve dingen te melden.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal