Vriendelijk personeel

Goed advies

Zeer goed.

Helaas een puntje. Jammer dat het karton niet wordt meegenomen.

Top-materiaal !!!

Dit is mijn tweede aankoop en het is super !

Koop en levering ok

Wachttijd in winkel was langer dan verwacht; verkoper was bezig met andeee klant hetgeen boven gemiddeld aan tijd kostte. Levering was volgens planning. Prijs / kwaliteit ligstoel is goed

Fijne winkel, mooie artikelen

Fijne winkel, hadden precies wat we zochten. Snelle levering.

Uitstekende service, goede communicatie en schappelijke prijzen

Een gratis levering in de Ardennen, wat wil je nog meer? Trouwens duimpje voor de jongens die kwamen leveren. Zeer vriendelijke gasten. Over het product kunnen we duidelijk zijn, in één woord kwaliteit. En de mensen van Buitenhof Maldegem waren weer zeer attent en leverden een uitstekende service.

mooie meubels - redelijke prijs

Mooi aanbod en vriendelijke verkopers. De snelle levering volgende na enkele dagen al. De verkeerde schroeven werden meegeleverd maar dankzij een hulpvaardige medewerker van de bezorging werd dit ook meteen recht gezet. Volgens de verkoper in de winkel zou ook een beschermingsproduct voor de tafel kosteloos worden meegeleverd maar dat cadeautje zat er niet bij. Ik merk wel dat de tafel al na 2 weken begint te verbleken. De verkoper had me hierop attent gemaakt bij de aankoop, dat dit na verloop van tijd zou gebeuren bij teak meubels, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren. Het blijft wel een mooi meubelstuk. Nu afwachten of het ook de winter mooi doorstaat.

Niets op aan te merken, alles top

Uiterst tevreden.

goed zonder meer

Alles klopte, ontvangst, voormichting, bestellling en uitlevering. Alles op tijd, heel goed

große Auswahl, gute Bedienung,guter Preis

Schnelle Lieferung, hilfsbereiter Fahrer, guter Service

Attent. Professioneel. Klantvriendelijk. Perfecte levering.

Correcte en vriendelijke klantenservice. Producten mooi en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Mooie stijlvolle producten met uitstekende kwaliteit.

Leuke winkel met veel keuze

Veel keuze in de winkel, ook leuk dat je mag combineren tussen verschillende stoelen/tafels,...

goed en professioneel bedrijf

prima geadviseerd en netjes afgeleverd

Absoluut beste keus

Zeer aan te bevelen verliep 200% soepel.

Meubels niet uitgepakt en gecontroleerd en ook dus de rommel niet meegenomen

In de winkel prima geholpen nam alle tijd voor ons Gemeld dat een stoel niet vlak staat ,daarna ook geen kontackt meer opgenomen

zeer goede service, zelfs na 2 jaar

Nadat bij de extreme hitte van vorige maand een tuinkussen heel erg was verkleur contact opgenomen met klantenservice. Zonder probleem stuurde men ons een nieuw kussen ter vervanging van het 2 jaar geleden aangekochte verkleurde kussen. Top Service!

Vlotte levering

Wel een opmerking: bij het stapelen passen 2 stoelen niet op de rest. Bij 1 stoel staat de poot scheef.

Fijne winkel, keurig behandeld,alles netjes afgehandeld

Na prettige verlopen aankoop van de meubels ,keurig op de hoogte gehouden over de levering van de meubels. Ook over restpunten(verkeerde kleur meubel en beschadiging ander meubel) werd niet moeilijk gedaan en alles prima opgelost, Vooral de open communicatie is heel prettig

Excellente service

3 jaar geleden een loungeset gekocht. Deze staat buiten onder een afdak. Niets aan!! Vandaag een tuinset gekocht. We zouden dit nergens anders willen kopen. Je krijgt wat je betaalt.

verkeerde bank geleverd! met beschadiging! (nog)niet opgelost!!

op 10 juli werd onze hoekbank bezorgd. helaas niet de combinatie die wij uitgekozen hadden. Bovendien met een lelijke beschadiging. Direct gaan bellen met het nummer op de factuur. Dat bleek helaas niet het juiste nummer te zijn voor mijn klacht. ik werd door verbonden, dat duurde even en kreeg Jurgen aan de telefoon. Ook hij kon mij niet helpen en ik werd wederom in de wacht gezet. na weer een tijd wachten kwam Inez aan de lijn. Zij zou mijn klacht in behandeling nemen en met enkele dagen kon zou ik terug gebeld worden met de datum om de bank om te ruilen. Nu bijna 3 weken verder is er nog niets opgelost. Maandag maar weer bellen en hopen dat ik eindelijk de juiste bank krijg!

Goed geprobeerd, maar helaas!!!

Je betaald voor een nieuwe tuinset en dan verwacht je aan een nieuwe tuinset. Opmerkelijk was er een onderdeel van de set duidelijk niet nieuw. Bekrast, geopende doos (die men dan onhandig had dicht gekleefd), boutjes en inbussleutel in de doos, beschermingsmaterialen van het zetelgeraamte lag losjes in de doos. Duidelijk tweede- of derdehands. Na een telefoontje (jammer genoeg een telefoontje teveel vind ik als klant) heeft men dit onderdeel soepel geruild voor een 100% nieuw onderdeel van de set. Vandaar "goed geprobeerd, maar helaas". Misschien lukt het bij een volgende klant.

uitstekende info

We werden keurig ontvangen met koffie,daarna een aantal parasols bekeken en we werden goed geinformeerd,de dame nam alle tijd en vertelde keurig heo alles in zijn werk ging ook wat betreft het plaatsen ,en als er evt problemen waren.niets dan lof

Beschadig niet leuk

Meubel stuk was beschadigd. Service verzoek ingelegd vandaag 27/7 wielen via DHL geleverd ongelofelijk nieuwe wielen zijn nog meer beschadigd

Slechte service

Mijn klacht wordt geeneens serieus genomen. Ik word gewoon afgescheept door ze. Wij kunnen niet meer normaal op ons loungeset zitten en kunnen nu op eigen kosten ergens anders nieuwe kussens gaan kopen omdat de kwaliteit van hun kussens zo slecht is dat we geeneens normaal op ons loungeset kunnen zitten. De prijs kwaliteit verhouding klopt daar niet. Erg dure zaak en ze leveren bagger kwaliteit. En als je er dan melding van maakt wordt je afgescheept. Heel slecht!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal