Zo simpel is dat, zowel bij verkoop als levering uitstekend!

Zowel bij verkoop als levering uitstekend!

Correcte levering conform afspraak.

Prettig geholpen in de showroom. Mooi product tegen goede prijs. Aflevering correct en op de afgesproken tijd.

Prima geholpen.

Prima service.

Hulp/advies bij bestellen, mooie producten en snelle levering

Mooie productlijnen!

Mooie meubelen slechte service

Picknick tafel en parasols gekocht, bij aflevering lukte de bezorger het niet om het tafelblad en de banken te monteren. Het tafelblad zou niet goed zijn en de bankjes waren ook niet te monteren. In dezelfde levering ontbraken de bestelde kussens en de parasols konden niet gemonteerd worden door een zieke bezorger. 3 weken moeten wachten op de levering van de nieuwe tafel. De tafel niet kunnen gebruiken aangezien de schroeven die er wel in zaten uit de tafel vielen en de bankjes onvoldoende vast zaten. Toen de bezorgers na 3 weken kwamen zagen zij binnen 5 minuten dat de oorspronkelijke bezorgers de moeite niet hadden willen doen om de moeilijk te monteren schroeven handmatig vast te zetten. Buitenhof gaf aan dat alles netjes opgelost is en dat compensatie niet van toepassing was voor de slechte 1e levering en het feit dat er al de tijd geen gebruik gemaakt kon worden van het meubilair.

prettig

wij zijn prettig, hartelijk en deskundig geholpen.

Mooie meubels, goede prijs, correcte levering, wel vlek op de kussens

Plezierig, vriendelijk, goede advisering

Aan iedereen aan te bevelen.

Klasse goede service in breda en bij het magazijn in Roosendaal top

Keurig geleverd volgens afspraak

Keurig op de afgesproken tijd geleverd. Vriendelijke jongens. Netjes voor me (achterom) neergezet incl de kussens erop.

Correcte afhandeling, alleen jammer dat op enkele stoelen geen velcro zat.

Ik werd deskundig geholpen en alle afspraken zijn nagekomen.

Ervaren verkoper.

Alles in orde bij levering. Goede service.

Prima geholpen

Mooie tuinset gekocht van het merk life niet goedkoop maar wel kwaliteit. Het enige minpunt is dar het bezorgen pas op de negende dag volgde.

klantvriendelijk en meedenkend

je wordt perfect geholpen in de winkel , die met je meedenken en allerlei mogelijkheden laten zien. Als ze de spullen komen brengen , zijn ze erg vriendelijk en correct , dus perfect gewoon en op de juiste tijd, klasse

perfecte levering in perfecte timing; TOP!

perfecte levering in perfecte timing; TOP!

verkoopster behulpzaam en klantvriendelijk bezorging prima

Top, winkel geel goede info en service

Zowel in de winkel als via mail, onmiddellijk antwoord en levering correct en tijdig

Oke

Mooie producten, prima verkoopteam, goede service.

Ik ben een zeer tevreden klant.

Heel vriendelijk en alles volgens afspraak,

Vriendelijk ontvangen in de winkel, drankje aangeboden en offerte doorgenomen zoals het moet zijn alles klaar en duidelijk. Ook de levering was in orde ,vriendelijk personeel.

Great Product, Great Service.

This is the second time we've ordered garden furniture from Buitenhof and received the same great service. We ordered a 2.5 x 2.5m garden sun umbrella (which was on sale) - it looks great on our terrace. Delivery was within a few days at no extra charge and the delivery guys also unpacked and assembled it for us. Can't rate the company highly enough.

Snelle levering en vriendelijk contact aan de telefoon

Goede kwaliteit, bekwaam en vriendelijk personeel.

Keurige behandeling en bezorgen precies op tijd .

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal