Sehr guter Service - Terminabsprache perfekt.

Die Beratung war sehr gut und freundlich! Das Preisleistungsverhältnis ist ok. Die kostenlose Anlieferung der Knaller!

Wat moeizame website, product en levering top

Website met deels spaarzame technische info Levering werd aangekondigd met ‘betalen bij bezorging’ terwijl er al betaald was! Een keer extra moeten bellen. Geen gebruiksaanwijzing. Tweede keer moeten bellen! Product (grote parasol 4meter) perfect. Levering met installatie ook perfect.

Gewoonweg super!

Prijs kwaliteit heel degelijke tuinmeubelen! Een prima levering! Vriendelijke voor uitleg ....

Très beau magasin de meubles de jardin

Très grand choix de beaux meubles de jardin en expo et aussi de magnifiques parasols grande taille ( à Roeselare) Il n'y a pas d'équivalent dans le nord de la France. Une des jeunes vendeuses très serviable comprenant assez bien le français a facilité nos achats. Seul bémol la livraison en France est hors de prix (600 euros pour un salon) alors qu'elle est gratuite en Belgique, mais nous avons loué une camionnette en France et cela nous est revenu moins de 100 euro.

Het was allemaal prima.

Bestelling was eenvoudig via de website nadat ik het product had bekeken in de winkel. Service was goed nadat bleek dat bestelling dag later was afgeprijsd. Bedrag werd zonder probleem aangepast en het inmiddels te veel betaalde bedrag is binnen 5 werkdagen terug gestort. Aflevering was prima.

Kundig en professioneel advies, levering volgens afspraak

Na een zeer kundig en professioneel advies onze lounge set gekozen. Levering en service volgens afspraak. Betrouwbaar en professioneel bedrijf.

goede service

zeer goed geholpen door Stefanie en goede service

Vanaf binnenkomst locatie Houten tot levering erg prettig

Wij zijn al verschillende keren in de winkel locatie Houten geweest. Elke keer weer worden wij prettig geholpen en krijgen deskundige uitleg. Wat je koopt is dik in orde en word keurig verpakt afgeleverd. Kan met een gerust hart deze locatie aanbevelen.

Super vriendelijk onthaal.

Op een professionele manier geholpen geweest zonder enige voelbare druk om te kopen. Geen hard selling.

Super blij met onze meubels

Het duurde even voordat wij een keus konden maken en daarbij werden wij goed geholpen. Het zijn mooi en degelijke meubels die in de tuin heel goed staan.

goede service in de winkel, nette levering aan huis!

Prima service voor een goede prijs

Goede voorlichting bij de aankoop van een parasol. Alleen jammer dat we pas later hoorde dat er 3 weken levertijd op zat. Aflevering prima in orde.

Correct en zeer vriendelijk

Zeer goed en vriendelijk geholpen bij onze aankoop

Ons goesting op het eerste gezicht

Liefde op het eerste gezicht en een klare uitleg over het product met dank aan julie medewerkers

Net voldoende Wij waren al een kwarter in de winkel en hebben uiteindelijk zelf iemand aangesproken

Goede en fijne uitleg.

Fijn geholpen door deskundig personeel.

Verkoop en levering was prima.

Goede service, helaas artikel in verkeerde doos gepakt, dus even verwarring

Goede service, helaas artikel in verkeerde doos gepakt, dus even verwarring

topservice

topservice

goede ontvangst en uitleg

Goede en vriendelijke ontvangst met degelijke uitleg over het gekozen product!

Hele goede service

De hoes van het binnenkussen had zwart afgegeven. De buitenhoes kreeg daardoor vlekken. Het kussen werd omgeruild zonder moeilijk gedoe. De chauffeur heeft ook nog de zwarte hoes van het nieuwe kussen omgeruild voor een andere hoes om het probleem in de toekomst te voorkomen. Ook in de winkel ben ik goed geholpen toen ik met dit probleem kwam.

Nieuwe ontdekking

Mooi assortiment aan aantrekkelijke prijzen. Perfecte en vriendelijke levering.

Zie hieronder vermeld...

Ben teleurgesteld met totaal geen service bij de aflevering van het bestelde. Ik heb een loungeset besteld met een extra 2-zitter. De goederen zouden vanaf 16.00 u afgeleverd worden, met een uur eerder als speling. Ik moest die middag buiten Tilburg werken en kon gelukkig ruim op tijd vertrekken om op tijd thuis te zijn. Tot mijn verbazing waren de heren al aanwezig toen ik iets voor 14.00 u thuiskwam. De banken waren verpakt in grote kartonnen dozen, deze werden in mijn tuin neergezet op een willekeurige plek. Ik betaalde het verschuldigde bedrag en de heren vertrokken. Mij achterlatend met drie ingepakte banken. Ik had op zijn minst verwacht dat men mij zou helpen met de banken op zijn plaats te zetten en zeker dat men het verpakkingsmateriaal mee zou nemen. Wat zou er trouwens gebeurd zijn wanneer ik niet om 14.00 u maar pas tegen 15.00 u thuis was gekomen ? Ik ben tevreden over de manier zoals ik in uw winkel ben geholpen bij de aankoop van mijn tuinmeubels. Ook de aangekochte artikelen zijn erg mooi en van goede kwaliteit maar ik ben absolute niet te spreken wat betreft de geleverde service bij de bezorging van mijn loungeset.

Algemeen tevreden over verkoop en levering

Vlot verkoopsgesprek, niet opdringerig. Kennis van het product. Levering was zelfs vroeger dan verwacht. Vriendelijke en behulpzame personen die de levering uitvoerde. Wel spijtig dat de winkel niet persoonlijk kan gecontacteerd worden via mail of telefoon. Telkens via het hoofdkantoor moeten gaan is niet meer van deze tijd.

Die Loungegarnitur entsprach absolut unseren Erwartungen!

Im Vergleich zu anderen Angeboten war die Loungegarnitur von Buitenhof auffallend modern im Styling, solide in der Qualität und attraktiv im Preis.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal