Ruime keuze en goede prijs-kwaliteitverhouding

zeer slecht

Begin mei een dure loungeset besteld in de winkel, zou in juli thuis afgeleverd worden, toen zijn we gebeld met de mededeling dat het levering in augustus werd. In augustus bleek slecht een deel leverbaar, zonder 3 grote zitkussens. Dat deel maar alvast laten leveren, Vervolgens kregen we ca. 20 augustus een briefje van DHL in de bus ze waren geweest met de resterende 3 kussens, echter wij moeten ook nog werken dus er was niemand thuis. Vervolgens kregen we een bericht dat we de kussens zelf mogen gaan ophalen bij DHL in Eindhoven (dat is 40km rijden wij wonen in Tilburg en die kussens passen amper in onze auto). Sindsdien alweer 4 keer gebeld met Buitenhof en we wachten nu eind augustus nog altijd op de kussens, en de zomer is bijna voorbij, maar een woord; zwaar klote!

Vriendelijk en gebeld dat de levering later ging zijn.

Goeie service en mooie producten!

Super vlotte service via chat. Stipte levering. Mooie producten eindeloos te combineren.

Goed service!

Goeie kwaliteit en eerlijke e de correcte communicatie. Men komt gemaakte afspraken zeker na. Steeds heel vriendelijk aan de telefoon en ook in de winkel. Een aanrader!

Goed service en levering

Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van Buitenhof Tuinmeubelen. Voor levering wordt er een mail en sms gestuurd en de levering wordt tussen de geschatte tijd geleverd. De heren die de meubelen in elkaar zetten zijn vakkundig en geven de juiste uitleg.

Fijn geholpen, goede service en communicatie!

Bij aankoop in de showroom zijn wij goed geholpen, de communicatie m.b.t. de aanlevering is goed verlopen. De service bij levering was perfect, correcte benadering en aflevering door de bezorgers.

Goede prijskwaliteit

De levering van onze tuintafel heeft wel lang geduurd 3 maand moeten wachten en dan nog te weinig onderdelen voor montage zaten er in het zakje!

Goede levering

Jammer dat de leverdatum een maand later was dan de planning

Superservice

Heel klantvriendelijk. Hele mooie degelijke producten.

Geleverd conform bestelling

Goede service en klantvriendelijkheid.

Mooie en kwalitatief goede tuinset!

Erg blij met onze tuinset en nieuwe parasol! Kwalitatief goed, mooi design en netjes in elkaar gezet!

Vertraging bleek toch niet zo traag te zijn

In juni onze set besteld met de belofte van levering tegen begin september. Midden augustus telefoon dat ons levering een vertraging zou hebben van 2-3 weken. Problematisch aangezien we midden september een tuinfeestje gepland hadden voor de verjaardag van ons zoontje. Men ging proberen van toch vlak ervoor nog te leveren maar ik had er niet veel hoop op. Tot begin september het verlossende telefoontje dat ze diezelfde vrijdag nog konden leveren. Wij dolgelukkig uiteraard. Inmiddels correct geleverd en zien er op het eerste zicht dik in orde uit! Tevreden klant hier

uitstekende service !!

kwaliteit en goede service

Keurige levering, montage en verdere afhndeling

Keurige afhandeling van onze tuinset. Op afgesproken tijdstip, netjes gemonteerd, en geplaatst. Beleefde medewerkers.

mooie meubels en Correct geleverd

Wij hebben de mooiste en kwalitatief de beste lounge gevonden in Buitenhof.

Super alles geregelt

Alles hat super gut geklappt ! Nettes Personal ! Ist echt eine Empfehlung wert. Und gerne immer wieder.

Weer top!

Mooie meubelen die erg prettig zitten. Fijne winkel, mooi opgezet qua indeling. Ga nog meer kopen voor in de tuin en overkapping!

Fijne stoelen voor een prima prijs

Met zowel de verkoper in de winkel als met de bezorger goede ervaring. Blij met onze nieuwe stoelen!

Service was meer dan ok maar toen we de stoelen uit de verpakking deden merkten we we een kleine beschadiging.

de meubelen zijn mooi en perfect bedankt

De levering was perfect uitgevoerd

heel vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel

Top kwaliteit !!

De tuinset was bij levering zeer goed ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Zoals reeds beschreven is de tuinset van super kwaliteit, wij zijn uiterst tevreden.

Al jaren tevreden klant

Alles in orde en optijd geleverd .

mooi materiaal binnen aanvaardbare levertijd

net geleverd voor de eerste zonnige dagen. lange wachttijd maar als we iets tegen een bepaalde datum willen, moeten we maar vroeger bestellen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal