Pluspunten

Leuke collectie voor ieder wat wils

Pluspunten

Goede service.

Nee. Misschien een klein puntje. Ik vind als je iets besteld boven de 1500 euro besteld geen geen extra kosten moet berekenen voor het plaatsen

Pluspunten

Vriendelijk en geduldig te woord gestaan in de winkel en ook de levering binnen de afgesproken tijd en vriendelijk bezorgers.

Pluspunten

Prima advies en keurig thuis afgeleverd

Pluspunten

Opvallend leuk aanbod van meubelen in de winkel. Daarnaast vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen. Ook de heren van de bezorging waren vriendelijk en vlot. Later ontdekte ik een kleine tekortkoming in een rugleuning van het droombed. Dit is naar volle tevredenheid opgelost.

Geen tips of verbeterpunten!

Pluspunten

klantvriendelijk

Pluspunten

Correcte afspraken en levering!

Pluspunten

Snelle levering direct uit magazijn. Lekker kopje koffie tijdens wachten.

Ondanks telefonisch aanmelding conform afspraak stonden spullen toch niet klaar en hebben we circa 15 min moeten wachten.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede uitleg

Pluspunten

Ruim aanbod van degelijke tuinmeubelen, mooi design en degelijk materiaal. Kwalitatieve kussens (voldoende dik (!) en ruim aanbod van materialen/kleuren in bekleding). Goede toelichting en advies in showroom. Flexibiliteit in leveringsmoment. Correcte installatie en opruimen van verpakking. Prijs/kwaliteit is prima. Echt een aanrader!

Een kleine opmerking maar snel opgelost. We kozen voor lichte kussens. Deze zaten allemaal individueel verpakt in kwalitatieven plastic zakken (herbruikbaar bij opbergen, indien nodig). Eentje bleek bij uitpakken toch lichtjes bevuild (met een vochtig doekje hebben we dit proper kunnen maken dus dat probleem was snel opgelost).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze hebben mooie tuinmeubels

De klapstoelarmleuning was moeilijk te demonteren

Pluspunten

Keurige bezorgers . Zeer vriendelijk. Geen enkele moeite is teveel. Luisteren goed naar de vraag en sluiten daarop aan.

Pluspunten

Wij wilden graag de bestelde parasol voor het weekend hebben ivm een feest, terwijl het eigenlijk pas na het weekend bezorgd zou gaan worden. Dit werd door jullie meteen geregeld zodat het vrijdag nog gebracht is.

geen idee

Pluspunten

klantvriendelijk, goede uitleg in showroom

Pluspunten

Keurig op tijd bezorgd en netjes geplaatst. Uitleg prima

Pluspunten

Vriendelijk personeel,meedenkend,snelle levering.

Pluspunten

Jullie krijgen 'n tien. Hele tuin ingericht met meubels en spullen van Buitenhof. Echt alles klopt. Maak je tegenwoordig maar zelden mee. TOP!

Pluspunten

Alles verliep volgens planning. Geen problemen ondervonden.

Pluspunten

Verkopers geven graag veel uitleg . Snelle levering ! alles prima verpakt !

geen

Pluspunten

Mooie showroom met een uitgebreid assortiment. Voor ieder wat wils. Zeer kundige en vriendelijke bediening.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige service in de winkel

Het verpakkingsmateriaal mee laten nemen door de bezorgdienst bij levering of duidelijk bij aankoop aangeven dat het NIET wordt meegenomen en dat het véél papier afval is.

Pluspunten

Afspraken goed nakomen Goede communicatie

Verkoop kan duidelijker aangeven wat de opties zijn mbt verpakking van geleerde spullen. Wel of niet retour Buitenhof? Wel of niet uitpakken Buitenhof? Zo wel tegen welk tarief Zou mooi zijn als Buitenhof verpakking mee retour neemt en, voor zover mogelijk en nuttig, gescheiden laat afvoeren en verwerken

Pluspunten

snelle service vriendelijk/behulpzaam personeel

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal