Pluspunten

Supersnelle levering en zeer vriendelijk geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij wilden onze set, tussen aankoop en levering, wijzigen van kleur. Dit kon gelukkig. Prima geholpen. Heel tevreden.

Ik heb geen sms ontvangen over de bezorgtijd, terwijl dit wel was afgesproken. Verder super service!!

Pluspunten

Goede uitleg, service en levering

Pluspunten

Goede service, duidelijkheid over levering.

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig geholpen, vlotte aflevering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede degelijke spullen.

Als alleenstaande vrouw had ik het toch fijn gevonden als de parasol zonder kosten opgezet had kunnen worden door de bezorgers. Dat was niet zo veel werk en mag wel voor een parasol van € 529,-

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Benieuwd hoe hoe een lopende klacht (order 390437) afhandelt. .

Bereikbaarheid filialen. Interne communicatie. Afspraken nakomen.

Pluspunten

Stekende service en mooi assortiment.

Pluspunten

Mooie showroom met ruime keuze , vriendelijk personeel.

Pluspunten

Goede service in winkel Goede kwaliteit meubelen Goede en nette levering

In termijnen betalen mogelijk maken

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very friendly people on the store and on the delivery. Quick installation.

Pluspunten

de winkel had zeer veel te tonen, beter dan in oostende waar als we zegden dat we iets wilden kopen wij als antwoord kregen, " ik heb mijn boek met codes niet bij, dus ik kan nu niets verkopen, " en dan zijn wij naar Roeselare gegaan met een zeer goede service daar

hangt af van de winkel met de verkopers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten

Bij een loungeset duidelijk vermelden dat je kan kiezen om het tegen betaling het ter plaatse kan monteren, en verpakkingsmateriaal afgevoerd wordt: dit was bij ons vergeten. Jammer hier hadden we net als bij de tuinset een jaar eerder wel op gerekend. Ter plaatse kon dit niet georganiseerd worden omdat de vervoerders vol gepland zaten. Bijbehorende tafeltje was toch niet op voorraad, veel contact over geweest. Bellen over een afspraak terwijl nog niet duidelijk is wanneer het tafeltje er wel is, etc. Had efficienter gekund.

Pluspunten

Goede service, vriendelijkg

Pluspunten

Mooie showroom, Goed geholpen.

Bij levering bleken er 4 stoelen de verkeerde kleur te hebben. We zouden z.s.m. gebeld worden over een omwisseldatum. Dit duurde weken waarna we zelf een mail gestuurd hebben. Hier werd snel op gereageerd en worden de stoelen binnen 14 dagen omgewisseld. Dit is slordig!

Pluspunten

Afspraken na gekomen over de levering.

Pluspunten

Pluspunten

Erg mooie tuinmeubelen, als je iets exclusievers zoekt dan standaard tuinmeubelen. Ziet kwalitatief allemaal erg goed uit. Netjes geholpen in de filiaal in Breda.

De prijzen scherp houden, er worden erg mooie tuinmeubelsets aangeboden, maar de prijs ligt wel veel hoger dan bij vele andere 'tuinmeubelverkopers'. Het enige minpuntje was dat onze in hoogte verstelbare tafel niet op voorraad was. We hebben hier 6 weken op moeten wachten. Dat is toch wel erg lang voor deze tijd. We leven in een tijd van bol.com e.d. die vele artikelen zeer snel kunnen leveren. De consument went hieraan en zijn lange levertijden niet meer gewend.

Pluspunten

Beleefd en behulpzaam geholpen. De prijs/kwaliteit verhouding van de meubelen zijn erg goed

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal