Pluspunten

Klantvriendelijk, gericht advies, flexibel en goede communicatie voor de levering van de tuinmeubelen, vriendelijk aan de telefoonlijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie showroom en veel keuze

Dat de verkopers op de hoogte zijn van alle ins and out en anders navraag doen. Is inmiddels allemaal uitgesproken met betreffende personeelslid en is ons tegemoet gekomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering volgens afspraak Meubelen zijn prima

Gratis meegeleverde tuinlamp/luidspreker ontbreekt handvat. Melding via internet contact pagina gedaan. Dit werd snel opgepakt en zou worden nageleverd. Tot op heden nog niet ontvangen

Pluspunten

Perfect, correcte werking, stipt en volgens afspraak

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke begeleiding qua mogelijkheden in de winkel. Vriendelijk en ter zake kundig personeel. Ondanks dat het druk was nam men alle tijd voor je om vragen te beantwoorden en/of combinaties te maken. Koffie is goed. Levering was goed en de afstemming van het moment van leveren ook prettig (sms met tijdslot). Vriendelijke bezorgers.

Voorraadinfo qua algemene beschikbaarheid in het distributiecentrum is in de winkel niet actueel. Er wordt gebruik gemaakt van Excel lijsten i.p.v. een adequate online oplossing. Juiste voorraad info is klantvriendelijker, daardoor wordt de verwachting qua levering beter gemanaged.

Pluspunten

Snel en correct

Prijs laten zakken

Pluspunten

Snelle levering, alles volgens afspraak.

Alles perfect, niets te verbeteren .

Pluspunten

Degelijk advies in de winkel, opvolging van de bestelling en de levering verliep vlekkeloos.

Pluspunten

10 zeer tevreden

Pluspunten

Goede hulp en uitleg in de winkel en nette bezorging met aankondiging van tijdstip van levering

Wij kochten meubels met een waarde iets onder de 750 euro. Bij dat bedrag mag je een gratis artikel uitkiezen. Ons is niet gewezen op de optie nog iets aan te schaffen om aan de 750 euro te komen en dus iets extra te kunnen krijgen.

Pluspunten

Goede voorlichting Duidelijke offerte Kan last minute wijzigingen aan

Pluspunten

Goede service, duidelijke communicatie

Pluspunten

De verkoper (Alex) was echt een heel correcte persoon. Heeft ons vooraf en tijdens de aankoop voldoende bijgestaan, veel uitleg gegeven en ons heel goed geholpen bij het maken van onze keuze + ons goed geholpen met onze specifieke eisen Ook de levering was heel correct zoals afgesproken. De kwaliteit van de lounge set was ook perfect, zoals het hoort. Hier een zeer tevreden klant!

doe zo verder!

Pluspunten

Prettige winkelervaring. Rustig en vrijblijvend zonder opdringerige verkooptechniek. Goedde kennis van zaken en zijn alles nagekomen wat beloofd is. Super tevreden en kom zeker terug bij dit bedrijf. Alles netjes afgeleverd en in mekaar gezet. Alle rommel mee terug genomen. Dus kopen zonder zorgen en alles perfect afgehandeld. TOP BEDRIJF !!!

Kan niks verzinnen. Gaat zo door.

Pluspunten

vriendelijke bediening in de winkel als ook bij de levering , totaal niet opdringerig , waar wel klaar om te helpen . heel snel contact om een leveringsdatum door te geven .

Pluspunten

Na levering van verkeerde bank is binnen 1 week de juiste bank geleverd. En ook nog in elkaar gezet.

Geen.

Pluspunten

goede ontvangst, goede uitleg leveringstermijn gerespecteerd goede levering

Pluspunten

Goeie service. Professioneel behandeling van mijn vraag.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal