Pluspunten

Rustige verkoper die totaal niet opdringerig over kwam. In de winkel zelf is er een bord aanwezig om alles mooi te plannen. Zo zie je of je meubels er echt kunnen staan of niet. Levering liep vlot en snel. Zeer degelijk ingepakt voor transport. Echt belangrijk!

Ik weet er echt geen. Het was 100 procent volledig zoals ik het wou.

Pluspunten

Bekwaam personeel, ook de vervoerder die het kwamen brengen, 2 toppers

Pluspunten

Is nog maar 1e x dat we wat gekocht hebben bij Buitenhof dus kunnen moeilijk oordeel schrijven. De tuintafel ziet er stevig uit maar helaas door het nog niet aangename weder nog geen gebruik van kunnen maken. Vriendelijke vrouw en man die de tafel hebben geleverd.

Pluspunten

Goede service en meubelen van goede kwaliteit.

Pluspunten

vriendelijkheid, voldoende uitleg, prima service

Pluspunten

Netjes ontvangen, en duidelijke maar niet opdringende uitleg. Alles werd snel en netjes thuis bezorgd en op zijn plek gezet.

geen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Gute unaufdringliche Kaufberatung, gute Kommunikation und termingerechte Lieferung mit einwandfreiem FullService. Vielen Dank!

Pluspunten

Nette behandeling en goede info in de winkel. Bezorging prima.

Pluspunten

goede prijs/kwaliteit verhouding en nette service

Pluspunten

Mooie grote zaak, veel keuze! Toffe verkoper, vlot en vriendelijk!

Een TIP: Ik stelde de tuinmeubelen op toen het een zonnige dag was. We lieten de kussens buiten liggen, zoals gemeld was door de verkoper, ze konden tegen de regen enz... Enkel een busje spray voor in het geval een vogel iets achter laat. De eerste nacht regende het flink. De volgende dag scheen de zon, dus wij in de namiddag terug naar onze gezellige nieuwe hoek. Maar de kussens hadden zoveel water opgeslorpt, dat het niet mogelijk was er op te zitten. Bij het rechtop houden liep er zeer veel water uit. Allemaal geen probleem, nu zetten wij de kussens 's avonds binnen. Maar vertel niet aan de klanten dat de regen er afloopt, want dat is allerminst waar. Tot slot, wij hebben al zalige uren in ons nieuwe tuinhoek gezeten. Gewoon zalig, dank u.

Pluspunten

Goed geholpen, vriendelijk, mooie tuinmeubelen, perfecte levering

Pluspunten

Mooie showroom, fijne hulp, snelle en correcte levering

Pluspunten

Vriendelijk personeel Overzichtelijke zaak

Niet zeggen dat het op voorraad is als de levering toch niet snel kan en er wordt gezegd...toch niet op voorraad

Pluspunten

Zeer correct bediend geweest,vriendelijk en ondernemend. Tevreden van de levering aan huis, een mevrouw alleen en niet beroerd om mee naar het eerste verdiep te brengen,dikke,pluim verdiend.

Pluspunten

Goed geholpen! Erg blij met product!

prijzig

Pluspunten

Bestelling snel afgeleverd en netjes in op zijn plaats gezet. Verpakkingsmaterialen mee retour genomen.

Geen opmerkingen

Pluspunten

Super collectie en zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Jullie zijn één van de weinige met zo’n mooie collectie. Denk als jullie er meer meer zouden adverteren er nog meer winst te behalen valt. Denk hier bij ook aan plaatselijke kranten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijk winkelpersoneel!

Op voorhand wisten de mensen dat er bij levering alles via de voordeur en trap moest gebeuren want de meubelen staan op de 1 ste verdieping! Alles goed verlopen , maar we zagen achteraf wel dat er door de lak van onze aluminium voordeur gegaan is! Wat wij heel spijtig vinden is dat men ons dit niet gemeld heeft...... Verder verliep alles vlot dus als wij punten moeten geven is het om dit voorval een 6/10

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Sehr gute fachgerechte Beratung, super Abwicklung und tolle Ware.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles netjes geplaatst en goed opgeruimd

handleidingen werden terug meegenomen evenals het teveel aan schroeven en bouten (dus er werd in feite "te goed" opgeruimd)

Pluspunten

Vriendelijke verkoopster , ruime showroom , tijdige levering

We zouden een dag voor aflevering nog gebeld worden in welk tijdvak ze zouden komen leveren en dat is niet gebeurd

Pluspunten

Goede voorlichting. En levering volgens afspraak !

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal