Pluspunten

Flexibel en goede afspraken gemaakt die ze netjes zijn nagekomen

Pluspunten

rustig en bekwaam geholpen, zonder druk maar met goed advies. Ook bij de aflevering perfect geholpen. Zeer tevreden. De kwaliteit is zeer goed na enkele weken gebruik.

geen.

Pluspunten

Grote keuze en vriendelijke verkopers. Snelle levering

Pluspunten

uitstekende service en goede afhandeling - levering op tijd en sympathieke mannen

Pluspunten

Afspraak is afspraak, snelle levering, betaling bij aflevering

Pluspunten

Top keuze en levering!

Pluspunten

Vlotte levering en op tijd geleverd

Pluspunten

vriendelijk beholpen in de winkel door het personeel en verder zijn de producten ( artikels) deugdelijk en kwaliteitsmateriaal.

Nog geen negatieve ervaring gehad .

Pluspunten

Aardige en behulpzaam personeel.

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel

1e keer vertraging werd netjes gebeld daarna moest ik zelf bellen

Pluspunten

Heel goede service, we zijn zeer tevreden over de dienstverlening

Gewoon zo verder doen, een heel heel klein verbeterpuntje misschien voor het team dat komt leveren een beetje meer handigheid zou hen te goede komen zodat het perfect zou zijn maar al bij al was het zeker prima

Pluspunten

Snelle levering en goede aftersale. Mooi assortiment

Pluspunten

Heel groot en mooi assortiment tuinmeubelen en vriendelijke verkopers die meedenken met de klant.

Pluspunten

je wordt correct behandeld

Pluspunten

goede advisering in winkel zeer correcte medewerkers bezorging keurig op tijd bezorgd en verpakkingsmateriaal netjes meegenomen

Pluspunten

Goed geholpen; ook rustig rond kunnen kijken zonder opdringerigheid; deskundig advies

zou ik zo niet weten. Misschien een kop koffie erbij als je grote aankopen doet??

Pluspunten

Zeer vriendelijk ontvangen met kopje koffie en dame die er echt de tijd voor nam. Mooie showroom Kwaliteit van de producten zeer goed Zeer vriendelijke chauffeuse bij aflevering van producten

Afhandeling na koop mag wat klantvriendelijker. Alles per mail, winkel niet rechtstreeks te bereiken, maakt t wat onpersoonlijk. Ben attenter richting je klant als je ziet dat ie z'n handen vol heeft. Blijf vooral dan niet met drie man ongeïnteresseerd staan kijken en kletsen.

Pluspunten

vlotte levering en opvolging

geen

Pluspunten

goede service, goede producten

levering kon beter, pas 2.5 uur later geleverd dan doorgegeven.

Pluspunten

afspraak nagekomen top

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In de winkel netjes geholpen. Verwachtingen waren positief.

er wordt door service afdeling niet gereageerd op klacht Meubels hebben duidelijk zichtbare schade na uitpakken door Buitenhof. Bezorgers vertrekken zonder blikken of blozen. Na 2 weken nog geen reactie van Buitenhof gehad over hoe dit op te lossen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal