prima service en uitleg

Top kwaliteit, goede service.

Mooie showroom, vakkundig personeel, vriendelijke en goede service. Top producten.

perfect

zeer tevreden met de geleverde loungeset, levering en montage op afgesproken tijd en perfect gegaan

Degelijk materiaal maar leverdata mogen realistischer

Zie boven.

Correct, professioneel en doen wat ze beloven.

Er wordt goed meegedacht. De bestelling verloopt conform afspraak. De communicatie tijdens het gehele traject heel goed en de levering door hele vriendelijke mensen. Een echte aanrader dus wat ons betreft.

uitstekend

In de winkel in Putte goed bij gestaan door de verkoopster . Ruime keuze. Correcte levering.

Uitstekende service, achteraf betalen is een pluspunt.

Heb totaal geen opmerkingen.

Correct, goede communicatie en vriendelijk.

Zeer professioneel en altijd bereid om oplossingen te zoeken als het nodig is.

xxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxx

Goede begeleiding in de winkel en een ruime keuze. Kon rustig uitzoeken, wat het beste bij me past.

Buitenhof maakt waar wat ze belooft

Prachtige ligstoel. Prijzig maar hopelijk heb ik hier jarenlang plezier van

Geweldig in alle opzichten!

Zeer goede service, leveringstijd goed nagekomen. Vriendelijk personeel. Je wordt netjes op de hoogte gehouden mbt de levering zowel per mail als telefoon. Een half uur voor de levering krijg je nog een extra telefoontje. Kortom zeker aan te bevelen!

Zeer klantvriendelijk

Leveringstermijn was wel vrij lang ; 3 maand

Goeie service

Goeie opvolging en correcte levering.

Super !

Personeel bij de aankoop en ook bij de levering supervriendelijk :-)

Klacht perfect afgehandeld

Bij ontvangst een defect ontdekt en dat werd zonder discussie meteen prima opgelost. Belang van de klant voorop stellen, daarom 5 sterren.

vriendelijke, correcte service - mooi assortiment

Vriendelijk onvangst + zowel voor, als tijdens en na bestelling en levering goede opvolging

Prachtige loungeset

Mooie en lekker zittende lounge set. Vriendelijk personeel.

Service trekt op niks

In mei tuintafel besteld, eind juli zouden ze leveren. 29julie zelf moeten bellen waar bestelling bleef. Wat blijkt? Bestelling uitgesteld naar eind augustus! Daar gaat mijn tuinfeest want oude tafel was ondertussen verkocht. Kan gebeuren. Op 26aug bel ik nog eens om te horen. Eind volgende week bellen ze mij op om een leverdatum te bespreken! Dat lijkt mij begin of half september dus! Wat ben ik met een tuintafel waar ik niet meer kan aan zitten! Gevraagd voor compensatie! Kreeg ik niet! Gevraagd voor stockage tot april, kreeg ik ook niet tenzij ik betaal voor die stockage! Annuleren dan maar! En vriendelijk zijn ze dan ook niet of een beetje begrip tonen! Gewoon: 'ok dan geef ik annulering door' en baf telefoon wordt afgelegd! Schadalig!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Fijn geholpen, op de hoogte gehouden van de levering en een goede nalevering

Ik wacht nog op een vervanging ivm kleine beschadiging in zitgedeelte. Ik ga ervan uit dat fitheid afgehandeld gaat worden. Zo ja, krijgen ze van mij een 9.

over alles tevreden!

Goede uitleg bij aankoop Goed contact i.v.m. levering Goede service

Heel vlotte en correcte service

Levering voldeed volkomen aan de verwachtingen, optimale informatie, vlotte communicatie met levering op het vooraf gemelde tijdstip. Klant wordt vriendelijk behandeld.

Niet alle montage onderdelen worden geleverd

Om de banken aan elkaar te monteren worden beugels met schroeven en bouten geleverd. De gleuven in de beugels zijn te groot waardoor de schroef niet goed zit. Oplossing is passende ringen mee te leveren. Verder zeer te vrede over de levering en kwaliteit.

Top levering

Keurig geholpen, verstand an zaken en alles netjes afgehandeld.

goede service

Wat langer moeten wachten dan gepland, maar lag buiten de mogelijkheden van Buitenhof. Voor de rest goede service en kwaliteit van de meubels.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal