2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Service in de winkel is prima

After sales is bijzonder slecht na verschillende beloftes over een nalevering en iets wat de monteurs eigenlijk hadden moeten doen hebben we eindelijk het montage setje ontvangen! Als je service echt serieus had genomen had je nog iemand gestuurd om het recht te zetten of de klant tegemoet te komen op een andere manier (we moeten bijvoorbeeld nog een cover hebben)

Pluspunten

correcte levering

Pluspunten

Zeer angename verkoper, bijzonder vriendelijk, snelle levering

Pluspunten

Fijne winkel met persoonlijke aanpak. Uitgebreid assortiment met mooie hoogwaardige tuinmeubelen. Achteraf de bestelling wijzigen was ook mogelijk.

Pluspunten

De dag voor aflevering nog iets laten toevoegen aan de bestelling en dat was geen probleem. Vriendelijk en professioneel!

Pluspunten

snelle levering goede service bij afleveromg

geen

Pluspunten

alles, zowel de winkel, adviseur als mede de bezorging en de afspraken die over gemaakt zijn waren top en ook zo uitgevoerd

nope

Pluspunten

Vanaf eerste contact een goed gevoel gehad. De volledige procedure is zeer vlot verlopen en de communicaie naar levering is zeer correct. De personenen die de goederen leveren zijn zeer voorzichtig en behulpzaam zodat de geleverde goederen in uitstekende staat geplaatst wordt. Zelfs alle verpakking gaat netjes mee, niks van afval blijft achter.

Als jullie dit niveau aanhouden zullen jullie klanten tevreden zijn.

Pluspunten

Kwaliteit Correctheid Service

Pluspunten

Alles netjes neergezet,verpakkings materiaal weer mee genomen. Zeer degelijke bar en Mallorca lounchset hoop dat we hier jaren plezier van hebben.

Pluspunten

goede verkoop medewerkers, snelle levering, er wordt mee gedacht in een commerciële aanbieding,

bezorging was snel echter in mijn beleving waren de bezorgers ruw en soms onhandig, waardoor er meer opgeruimd moest worden door de klant. Ze waren beleefd en netjes maar wisten niet exact hoe ze sommige dingen moesten monteren. hier zelf aanwijzingen moeten geven. Maar nogmaals een beetje rauwdouwers mag je ze wel bestempelen. Het zijn tuinmeubels maar een levering van 2400 euro is toch best geld. Wel tevreden over eindresultaat.

Pluspunten

Goede uitleg over verschillende mogelijkheden. Duidelijke info mee naar huis om na te meten, bekijken, ... . Vlotte administratie bij bestelling. Zeer snelle levering (5 dagen) t.o.v. al korte leveringstermijn (2 weken)

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn ondertussen uiterst tevreden over de aankoop. Zouden iedereen aanraden bij jullie te kopen. Ondertussen was er een vogeltje op onze stoelen komen zitten ? en ook het product om de stoel te poetsen was PERFECT ! Vriendelijke groeten josef & annemie

Pluspunten

Vriendelijk personeel ruime toonzaal behulpzaam en levering zoals afgesproken

Pluspunten

Pluspunten

excellent onthaal en correcte info

Pluspunten

Snel geleverd. Vriendelijke medewerker klantenservice die echt meedacht.

Pluspunten

Zeer persoonlijke aandacht, en meedenken.

Pluspunten

Correcte levering Goede tijdsaanduiding

Pluspunten

Prettige service. Komen niet direct op je af. `Personeel denkt mee. Heerlijke cappuccino....Op afspraak wordt geleverd. Is volledig door personeel in onze tuin gezet.Verpakkingsrotzooi mooi nee genomen.

is prima zo!~!

Pluspunten

Goed en deskundig personeel

Als je in Venlo bent als Nederlander, zeer vervelend om in het Duits aangesproken te worden.

Pluspunten

Klantenbenadering is winkel alsook vragen online zeer tevreden. Levering werd strikt nagekomen. Totaal geen opmerkingen. Doe zo voort

Pluspunten

Zeer goede en attente verkoper. Er wordt u niets opgedrongen. De levering verliep zeer goed en zoals afgesproken. Van de loungeset zijn wij zeer tevreden. Zeer goede kwaliteit!

Pluspunten

Ongedwongen sfeer, hulpvaardig personeel en prima prijs kwaliteit verhouding

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal