Pluspunten

Goede service (9)

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Alles sehr gut gelaufen, vom Kauf bis zur Lieferung, komplett durchdacht. Gerne wieder.

Pluspunten

Correctheid, vriendelijkheid, know how.

Verpakkingsmateriaal herbruiken, dus terug meenemen

Pluspunten

Mooie locatie - vriendelijk en goed advies - behulpzaam - meer dan de moeite waard om ook Buitenhof Tuinmeubelen te bezoeken.

Pluspunten

Zeer snelle en vriendelijke bediening!

Tot nu toe geen

Pluspunten

Grote showroom, goede service en fijn dat er veel combinaties mogelijk waren qua tafels, stoelen en kussens.

Sneller de nieuwe collectie online zetten.

Pluspunten

Levering conform afspraken. Prima plaatsing.

Pluspunten

Erg aardige verkopers, die er alles van wisten en dus goede voorlichting gaven. Ook bij de aflevering een 10+ voor de bezorgers, die niet eerder tevreden waren dan dat alles op zijn plaats stond! Super zaak en bezorging. Onderhoudsmiddel waarschijnlijk vergeten bij aflevering echter zonder te vragen werd dat nagezonden. Een dikke pluim voor alles.

Wij zouden zeggen: kan niet beter.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Service und Lieferung ausgesprochen gut. Sehr freundlich und reaktionsschnell bei Fragen. Sehr schöne Gartenmöbel

Pluspunten

Goede service en kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam en zeer correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer netjes in de winkel geholpen. Bezorgers hebben alles netjes uitgepakt en neergezet. Iedereen denk mee.

De serviceafdeling kan veel verbetering gebruiken. Ik heb meteen de volgende dag een mail gestuurd met de beschadigingen en tot heden toe nog steeds geen reactie over hoe op te lossen. Erg slecht

Pluspunten

Uitstekende service in de winkel en bij bezorging. Vriendelijke mensen.

Pluspunten

- Prima uitleg en hulp in de winkel - Goede opvolging bestelling - Alles in uitstekende staat geleverd door vriendelijke mensen op het afgesproken tijdstip

Pluspunten

Super service!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service mbt levering en montage (hadden stuk langer nodig dan verwacht, zonder gemopper alles tiptop achtergelaten!)

Vrij forse prijzen, echter niet tot nauwelijks ruimte voor korting (uitgave van meer dan €6000). Ook een extra lamp (tijdelijk cadeau) was niet mogelijk. Tot overmaat van ramp gaf de bezorger aan dat ik beter in de winter kon bestellen, dan waren de prijzen lager... (!!!) zodoende totaal niet tevreden over dit aspect en maakt dat ik bij een volgende aankoop goed zou moeten overwegen of de keuze weer op Buitenhof zal vallen.

Pluspunten

- goede service - prachtige kwaliteit - bezorging is super + al het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen

- tafel verkleurd vrij snel - levering van beschermhoezen

Pluspunten

Zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden en zeer klantvriendelijk. Heeft kwalitejtsproducten.

NVT

Pluspunten

Aangename ontvangst / goede uitleg / correcte en vriendelijke levering/ aangenaam verrast door geschenk

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal