Heb ik niet

Pluspunten

Goede bezorgservice

Pluspunten

Wilden graag eerst rondkijken,geen probleem bij vragen kom maar. Verschillende stoelen uitgeprobeerd,daarna netjes geholpen. Alles op papier gezet en afspraken gemaakt over prijs en thuisbezorgen.

Pluspunten

Service uitstekend.

Pluspunten

Correcte uitvoering van de aankoop

geen

Pluspunten

Goedebezorgservice.

Pluspunten

Vriendelijke service in de winkel, nemen alle tijd voor je met een bakkie koffie of thee. Duidelijke afspraken met betrekking tot levertijd, welke ook worden nagekomen. Ook telefonische helpdesk voorheen vraagje van me werd erg goed afgehandeld.

Geen, alles zeer goed.

Pluspunten

Komt zijn afspraken na. Voldoende aandacht voor de klant.

Pluspunten

- aardige behulpzame dame in de winkel - cadeau was leuk

- aangezien de tuinmeubelen prijzig zijn zou het aardig zijn als de bezorgers het afval (zonder bijbetalen) weer zouden meenemen.

Pluspunten

Vriendelijk in de winkel. Meubels goed verpakt en alles netjes gemonteerd en verpakkingen meegenomen.

Pluspunten

Fijn geholpen

Dat de chaffeur alleen was, ik ben zelf hartpatient en draag een icd, dus kon hem niet helpen,gelukk8g was mijn zoon thuis

Pluspunten

Was prima, zoals het hoort. Extra service is niet opgevallen, werd ook niet verwacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Meubelen in elkaar zetten als ze geleverd worden

Pluspunten

erg aardig, en behulpzaam

ga zo door

Pluspunten

Heel behulpzaam, doch niet opdringerig, in de winkel. Uitmuntende service bij de levering, 15 op 10

Pluspunten

Van in de winkel tot levering alles verlopen zoals afgesproken en correct. Heel mooie kwaliteit van de spullen, zijn heel tevreden. Laat de zomer maar komen!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte service bij levering , goede kwaliteit meubelen

de (jonge en wellicht tijdelijke ?) verkoopster was zonder meer onvriendelijk tot onbeschoft (zei bij onze twijfelende vraag letterlijk 'ik zal het toch wel weten zeker' en zuchtte nét niet toen wij vroegen om een ander kussen te presenteren bij het ligbed. In normale omstandigheden zouden we doorgegaan zijn zonder kopen, maar we waren gehaast en het product beviel ons. Bij vorige aankopen veel vriendelijker personeel.

Pluspunten

Alles perfect gelopen

Pluspunten

Alles prijs/kwaliteit. Geleverd volgens afspraak. Montageservice meer dan ok.

geen

Pluspunten

Correct dienstbetoon, correcte en vriendelijke levering

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal