Pluspunten

Ruime showroom en we werden direct aangesproken voor hulp

Wanneer we voor 100 euro meer hadden gekocht zouden we een mooie gratis buitenlamp ontvangen. Hierop verkoopster op aangesproken maar daar kwam geen enthousiasme uit door iets anders voor te stellen

Pluspunten

Meermalen de bestelling veranderd en was geen probleem. Zeer tevreden en blij met onze tuinmeubelen

Pluspunten

Super positief! Klantvriendelijk, administratieve afhandeling, bezorging... allemaal prima!

Geen!

Pluspunten

Snelle acties, zondag gekocht, donderdag alles geleverd

Pluspunten

Uitstekende service, keurig op tijd. Keurige lui die de spullen kwamen brengen, vriendelijk en erg behulpzaam, kortom visite kaartje voor jullie bedrijf.

Pluspunten

Snelle en vlotte levering

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Geen !

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel , zowel de verkopers als de mensen die de tuinmeubelen geleverd hebben . Alle karton en plastiek werd ook terug meegenomen . TOP

Kan er niet direct vinden

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk. Perfecte levering

Pluspunten

Terwijl wij al getekend hadden voor een tuinset en de dag erop spijt hadden, was het geen enkel probleem om het om te ruilen voor iets anders. En ze nemen alle tijd voor jou, verbouwen de hele showroom allemaal om jou zeker te laten zijn van je aankoop.

Geen alles is perfect

Pluspunten

Vanaf het kijken naar- tot en met het leveren van onze nieuwe tuinset. Geweldige hulp. Vriendelijk, meedenkend. Niets is te veel en ook compliment voor de chauffeurs. Gewoon prettig om "over de vloer" te hebben.

nee

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Top Beratung. Super Qualität. Schnelle und perfekte Lieferung.

Pluspunten

Goede en snelle levering. 1 onderdeel was kwijt geraakt, maar werd dezelfde dag nog teruggevonden. Derhalve toch een complete set. Ook netjes dat ik vooraf werd gebeld zodat ik even snel vanuit mijn werk naar huis kon rijden en niet de hele dag thuis hoefde te wachten.

Pluspunten

Zelf samen te stellen tuinset naar eigen wensen, ruime keuze in maten, kleuren en materialen. Snelle levering.

Pluspunten

alles zeer vlot en prefect geregeld tussen aankoop en levering

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. Kwaliteit producten

Pluspunten

Meedenkend om bezorgdag en tijdstip

Pluspunten

Verkoop en levering zelf verliepen uitstekend

Het tijdslot van de aflevering was de gehele middag; bij aflevering om 18.30h waren de afleveraars zelf verbaasd, dat ze niet eerder in de middag, toen ze toch al in de buurt waren de bestelde tafel niet hadden afgeleverd. Nu moesten ze een stevige omweg maken en waren zeer laat.

Pluspunten

Verkeerde aanschaf van ons werd zonder mankeren ingenomen en geld terug perfect.

Pluspunten

snelle en correcte service

geen

Borchwerf 35