Pluspunten

ruime keuze, goed advies, vriendelijke medewerkers, snelle en correcte leveing

Pluspunten

Heel erg tevreden! Vriendelijk personeel, goede uitleg zonder opdringerig te zijn. Daardoor lounchset gekocht en later teruggegaan voor bartafel en stoelen. Ligzetels komen we ook nog kopen... Mooi en onderhoudsvriendelijk materiaal en heel mooie prijs- kwaliteitsverhouding! TOP! We gaan overal reclame maken en bovenal ook fijn dat we nu nog dichter kunnen shoppen in Oostende...

Pluspunten

Mooi assortiment stipte levering goede service

Aflevering uit magazijn kan de fout ingaan

Pluspunten

Vriendelijke mensen

Heb ik niet

Pluspunten

steeds klantvriendelijk hulpvaardig

Pluspunten

De mevrouw die ons hielp, hielp echt. Zowel met advies als met meedenken over de logistiek. Bovendien zeer prettig om zaken mee te doen. Een topper

Pluspunten

Een in de winkel vergeten korting werd als nog doorberekend. Hierover werden we later door de verkoper telefonisch over benaderd.

Pluspunten

Service goed

Alle verkopers afstemmen op elkaar. Nu iedereen was verschillend met aanbiedingen

Pluspunten

top service

Pluspunten

Ruime overzichtelijke winkel

glutenvrije koekjes bij de koffie en thee

Pluspunten

correcte afspraken, kwaliteitsproducten, goede service na verkoop

Pluspunten

Goede hulp en advies gekregen bij aankoop van onze loungeset! De verkoopster had veel geduld en heeft ons tip top geholpen. Bedankt! Vlotte en snelle levering. Meubels waren naar onze mening zeker betaalbaar.

Pluspunten

Mooie showroom, vriendelijk personeel en afspraken worden stipt nagekomen.

Pluspunten

Vriendelijke bediening en goede uitleg ivm te kopen producten

Pluspunten

Duidelijke communicatie en voorlichting.

Installeren/uitpakken op Balkon of tuin en meenemen van het verpakkingamateriaal zou het compleet maken.

Pluspunten

Erg vriendelijk geholpen in de winkel, maar ook de bezorgers waren vriendelijk.

Pluspunten

Veel keuze, vriendelijeverkopers

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Schnelle Lieferung. Gute Verpackung. Sehr freundliches Personal bei der Lieferung. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

de binnenkomst showroom is rustig en overzichtelijk -

heeft voor mij lang geduurd voor ik jullie winkel ontdekte, kwam wel eens op de site , maar nooit aandacht gegeven aan jullie locatie - via thuisreclame ontdekte ik jullie

Pluspunten

Vriendelijk onthaal, levering netjes aangekondigd en op tijd. Montage netjes en vlot gedaan

Pluspunten

Goede informatie en service

Bij de aflevering iets meer aandacht voor details die niet in orde zijn. Maar nadien zeer snel rechtgezet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De afspraak gemaakt met de verkoopster om een paar dagen voor de levering te bellen en het uur van de levering door te geven werd niet nagekomen. Tevens werd er bij de aankoop uitdrukkelijk gevraagd om te leveren voor 10h30, hier werd geen rekening lee gehouden.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal