1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Andere afdekhoezen inkopen, want ze scheuren al na een jaar. ik kreeg een andere hoes en na weer een winter al een scheur, niet meer te gebruiken scheurt verder als papier. voor € 100 euro mag je toch wel verwachten dat zo,n afdekhoes lager mee gaat. Nu krijg ik als antwoord u krijgt maar een jaar garantie ??? Ik heb voor € 3000,.. tuinmeubelen gekocht dan mag je toch ook een goed afdek zeil verwachten. Over de tuinmeubelen ben ik heel tevreden. Nu nog de service.

Pluspunten

prima uitleg. vriendelijke verkopers

Pluspunten

Nette en prettige ontvangst in de winkel. Goede uitleg!

Pluspunten

Goed assortiment, goede verkopers, niet opdringerig.

Pluspunten

Fijne service, goede producten, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Perfecte levering, goed verpakte producten. After sales nog onbekend. Veel keus.

Geen tot nu toe

Pluspunten

goed geholpen door vriendelijke verkoper, goed advies aflevering van de tuinmeubelen zeer goed verlopen plus nog extra uitvoering van aaneenzetten van twee zetels

momenteel geen verbeterpunten, doe zo verder

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

We zijn nu 4 bestellingen verder, sinds juli 2018 en geen een bestelling is goed gegaan. Fout onderstel van tafel, weeffouten in de stof, geen juiste schroeven, tafel die scheef staat, vuurtafel die het niet doet, glas niet aanwezig en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wordt altijd wel weer opgelost, maar de vrije dagen die ik daarvoor moet opnemen zijn ook niet gratis!!

Controle voordat de order wordt uitgeleverd, bij fouten betere communicatie en een excuses zou ook op zijn plaats zijn!

Pluspunten

Goede service in de winkel Levering op tijd Alles volgens wens

Pluspunten

Terminabsprache unkompliziert sehr nette Mitarbeiter

Pluspunten

je wordt vriendelijkn geholpen en vriendelijke verkopers

Pluspunten

Duidelijke verkoopsgesprek. Vlotte levering.

Pluspunten

Snelle serves

Mag wel iets leuks worden geboden bij een set een hoes of zo .

Pluspunten

Uitstekende verkoper in Batibouw, zeer bekwaam met heel duidelijke aanwijzingen. Heel snelle levering. Top ploeg bij de levering, erg sympatieke mensen. Alles is perfect verlopen. Zeer tevreden.

Winkelen openen in Wallonië. Dat zou zeker een plus punt zijn.

Pluspunten

Snelle levering. Op afgesproken tijd. Netjes alles in elkaar gezet en afval meegenomen.

Pluspunten

Gute Ware, schnelle Lieferung, guter Service!!! mfg Karlheinz Brandt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie showroom met ruime keuze in tuinmeubelen

Het plannen van levering gaat per dagdeel. Pas een dag van te voren is het tijdstip bekend. Met mijn opgegeven voorkeur voor levering eind van de dag is geen tekening gehouden waardoor ik nog 3 uur thuis heb moeten blijven voor de levering. Er wordt nog gewerkt met handgeschreven bonnen die later in de computer gezet worden waar de klant niet bij is. Ik heb dit bij de verkoper aangegeven dat het foutgevoelig is. Dat bleek bij levering ook want de textielreiniger die wel op de handgeschreven bon stond was er niet bijgeleverd en stond ook niet op de afleverbon.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal