Pluspunten

vriendelijke uitleg, drankje bij het opnemen v/d bestelling is aangenaam. De winkel is wel overzichtelijk.

Wij hadden de week voordien een prijsofferte laten doen. Toen we de week later de bestelling wilden plaatsen beek dat de relaxstoelen 100euro per stuk duurder waren. De codenummer en de kussens waren juist maar de prijs die ze genoteerd hadden was de verkeerde. Maar er stond wel op de bestelbon dat die prijs nog geldig was (Tot met Batibouw) en wij hebben de bestelling gaan op 22/02/2019. We hebben na overleg dan toch maar toegestemd met de duurdere prijs en we hebben de LIFE spraystone protector en de LIFE textilene & wicker cleaner gratis gekregen. En de 49,95euro van het leveren, uitpakken, monteren, afval retour hebben we ook gekregen was eigenlijk voor ons niet nodig maar hebben we dan wel aangenomen ter compensatie. Dit was voor ons wel een teleurstelling we hadden de prijs wel zwart op wit op papier.

Pluspunten

klantvriendelijk ruime keuze en afspraken nagekomen

Pluspunten

Vriendelijk personeel, erg behulpzaam ook. Snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Goed geholpen en netjes bezorgd, volgens afspraak!

Pluspunten

Ja

Nee

Pluspunten

TOP!

Voorschot betalen??

Pluspunten

goede service,prettig personeel,goede kwaliteit,veel keuze

geen

Pluspunten

Pluspunten

goede service, correcte afspraken levering

Pluspunten

Sehr freundliche u d kompetente Verkäuferin. Auch die Anlieferung lief reibungslos. Sehr freundlich. Kann man nur empfehlen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

correcte communicatie en aflevering.

Pluspunten

Vom ersten Kontakt, bis zur endgültigen Lieferung ist der Buitenhof nur zu empfehlen, bei ebay würde ich schreiben, "besser geht nicht". Die Zuverlässigkeit, Genauigkeit, die Qualität und der Service ist kaum zu übertreffen. Meine Familie und ich würden es jederzeit wieder so mit dem Buitenhof machen, Danke aus dem Ruhrgebiet.

...... gut und weiter so! ;-)))

Pluspunten

Prachtige spullen en super klantenservice. Met diverse mensen contact gehad via de klantenservice en allemaal even vriendelijk, behulpzaam en vooral ook supersnel met reageren. Bij levering zal alles extreem goed verpakt. Er was nog een kleinigheidje vergeten. Even een mailtje er uit en de volgende dag werd het al geleverd via DHL. TOP!

Prijzen in de winkel wel een beetje gelijk houden met de webshop. Wij waren eerst in de winkel wezen kijken. Gevraagd wat de loungeset die wij op het oog hadden zou kosten en of wij hier nog korting op zouden krijgen. Met korting erbij, kwamen wij uiteindelijk via de website, die ik eigenlijk toevallig nog even bekeek, bijna 1/3 goedkoper uit dan in de winkel. Dat was tot onze verbazing wel een heel erg groot verschil in prijs en we waren ook heel blij dat we niet gelijk ter plekke de set in de winkel hadden gekocht. Want dit had thuis echt een enorme tegenvaller geweest, als we nog op de website hadden gekeken. Ik zou ik wel ziek van zijn geweest.....

2 sterren: slechter dan verwacht

iets omruilen zou goed zijn

Pluspunten

Scherpe prijs Degelijke kwaliteit product Kundig advies Snelle levering Goede service

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal