Pluspunten

Heel professioneel Niet opdringerig Goede informatie over hun producten

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Nette und kompetente Beratung. Gutes Angebot. Schnelle und zuverlässige Lieferung. Immer wieder gerne!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed assortiment; vriendelijk personeel

Had o.a. een grote eettafel gekocht. Moest het blad zelf op onderstel monteren; niet moeilijk. Maar ... precies op de uitgemeten plaats waar een schroef moest komen (aan beiden kanten van het blad) zat al een andere schroef voor-gemonteerd. Op z'n zachtst gezegd erg onhandig; niet over nagedacht?

Pluspunten

Mooi product, ik heb een Concept tafel gekocht voor in mijn huiskamer.

Geen verbeterpunt voor het bedrijf, maar voor het product: de tafelpoten kunnen nu niet precies verticaal gesteld worden; dit is af fabriek.

Pluspunten

Mooi meubilair tegen goede prijzen. Snelle en nette levering zelfs eerder dan de afgesproken tijd, waarover de chauffeuse gebeld had of dat uit kwam.

Pluspunten

Men denkt goed mee maar geeft ook alle ruimte, niet opdringerig. Men belde zelfs na twee dagen na de aankoop na dat ze vergeten waren een korting te geven, waar maak je dat nog mee..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie en uitgebreide collectie.

Levering niet helemaal zoals we hadden verwacht. We moesten de tafel zelf in elkaar zetten, dit is ons niet verteld bij het bestellen. Als we een bouwpakket zouden willen, kunnen we ook naar Ikea, dit verwacht je niet.

Pluspunten

Duidelijk, goede afspraken, scherpe prijzen

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Sehr freundliches und hilfsbereites Personal

Verbesserungspunkte

Leider wurde weder, wie versprochen, ein Zeitfenster der Lieferung mitgeteilt, noch erfolgte ein Anruf! Auch die bestellte Full-Service-Lieferung bedarf meiner Nachfrage und meiner Mithilfe! Diese Punkte sollten verbessert werden! Sonst gibt es nichts zu meckern

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Veel keuze Vrijblijvend rondkijken zonder opdringerige verkopers. Flexibel in bezorgtijden, zelfs paar maanden vooruit te reserveren. Duidelijk aangegeven wanneer bezorging plaatsvindt d.m.v. SMS

- Op deze enquête-site is niet duidelijk of je nu JA of NEE invult bij: ik beveel dit bedrijf aan. Is rood wel of niet aanbevelen?

Pluspunten

Prima qualiteit tuinmeubelen.

Had het fijn gevonden als er werd geholpen met uitpakken en opgeruimd werd. Kleine service die je bij andere bedrijven ook krijgt vandaar dat ik dat bij jullie ook wel had verwacht om eerlijk te zijn. Verder wel vriendelijke mensen.

Pluspunten

goed geholpen vriendelijke verkoopster

geen

Pluspunten

Mooi gamma. Prijs/kwaliteitsverhouding is correct.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Eerlijkheid over prijzen en kortingen; in tegenstelling van sommige collega's die prijzen aanpassen voor de kortingen. Goede, eerlijke verkopers en leveranciers.

Toonzaal mag wat mooier.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

De mensen van de aflevering vertelden ons dat we (gezien het weer de komende maanden) best onze loungeset nog in de verpakking lieten om zo deze winter zonder schade door te komen. Als we een berichtje stuurden naar de klantendienst kon de garantie verlengd worden met een paar maanden zodat we toch 3 jaar konden genieten van onze meubels. Na contact met de klantendienst blijkt daar niets van aan te zijn. Wel mogen we ze later uitpakken en als er iets aan scheelt, staat het genoteerd dat we ze later uitgepakt hebben.

Pluspunten

Ruime keuze. Mooie kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs. Leuke aanbiedingen. En bovendien goed bereikbaar met de auto.

Weet niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Winkelpersoneel erg vriendelijk en behulpzaam

Bezorgbedrijf bijzonder matig. Dumpen de spullen zonder controle en bij vermissing van items reageren ze onbehoorlijk. Jammer

Pluspunten

Mooie spullen, goed geholpen in de winkel, netjes afgeleverd

Pluspunten

Absoluut een top bedrijf

Geen opmerkingen

Borchwerf 35