Pluspunten

Goede prijzen en goede service.

Pluspunten

Snelle levering Goede service

Pluspunten

Goede afspraken kunnen maken over de levering i.v.m. vertraging in oplevering nieuwbouw. Geen gedoe over latere levering en uiteindelijk in goed overleg een nieuwe datum gekozen. Top service.

Pluspunten

Notmaal 9/10 Laatste levering niet zo oké . De afspraak was mislopen en er werd ook niet uitgepakt of nagekeken

Leveringsafspraken waren vroeger correct , moet nu precies wat aan gewerkt worden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie meubels, prijs niet verkeerd

Niet alles geleverd in eerste instantie. Beschadiging aan tafel met oplossing die niets toevoegt (ruilen voor andere tafel tegen zelfde prijs, ofwel geen optie want past niet bij de loungebank danwel veel bijbetalen)

Pluspunten

Heeft mooie tuinmeubelen en nette service

Wat meer meedenken met bestelling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering.

Ik ben enorm teleurgesteld in Buitenhof Tuinmeubelen. Wij hebben voor 940 euro 6 Primavera Tuinstoelen gekocht. Bij 5 van deze stoelen was de rugleuning niet recht. Daarop heb ik contact gezocht met buitenhof. Monteur kwam uiteindelijk na 5 weken langs. Je zal het niet geloven wat er dan gebeurd, 2 monteurs buigen de stoelen met kracht recht. Ik geef aan ''Dit kan toch niet waar zijn hè?''. Ja meneer, deze stoelen komen uit China, voor 940 euro kan u nooit Europese kwaliteit kopen. Daarop heb ik opnieuw contact gezocht met klantenservice. De boodschap is daar na meerdere keren mailen steeds hetzelfde. Meneer, uw stoelen zijn nu recht, wij kunnen niets voor u betekenen. Ik heb daarop aangegeven dat ik ze niet meer wil en wens dat deze stoelen retour worden genomen. Dit willen zij niet doen omdat de stoelen nu te lang bij mij thuis staan (bijna lachwekkend als je 5 weken op een monteur hebt gewacht). IK ADVISEER IEDERE CONSUMENT ELDERS ZIJN GELD UIT TE GEVEN. DEZE KWALITEIT KAN JE ELDERS VOORDELIGER AANSCHAFFEN. Volgens monteur zijn bijna alle stoelen krom, maar niet iedereen ziet dit. BEN JE VAN PLAN VEEL GELD UIT TE GEVEN, GA NIET NAAR BUITENHOF, JE BETAALT DE HOOFDPRIJS VOOR BEDROEVENDE KWALITEIT. Ik ga deze week contact opnemen met CBW (centrale branchevereniging wonen) en laat het er niet bij zitten.

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst, en bestelling netjes opgenomen en uitgevoerd

Pluspunten

Een echte aanrader. Top

Pluspunten

Goede en nette bezorging.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bij aankoop van tuinmeubels ziet er allemaal mooi uit in de winkel en in de cataloog!

Bij de levering loopt het al fout, de bestelde producten zijn anders dan op factuur staat, de kleur en kwaliteit is anders! De na verkoop service is zorgwekkend! Als een klant in de winkel een klacht indient moet het opgelost worden terplaatsen gebeuren! Nu moet je het indienen op de website en dan maar wachten en dat kan lang duren. Het massief teakhout dat ze gebruiken voor tuinmeubels zit vol met spinthout verwerkt! Als je een teakhout blad tafel voor 400€ moet betalen mag de kwaliteit top zijn en nu krijg je een tafelblad met vol spinthout (brandhout) verwerkt! Als de tuinmeubelen buiten staat in volle zon en slecht weer staat dan is het teakhout op korte tijd rot!

Pluspunten

Geheel gratis, leenden zij hun vrachtautootje af om de spullen zelf terug te brengen

Pluspunten

Alles volgens afspraak afgehandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede service. Nemen de tijd voor je, leggen alles goed uit en beantwoorden ook goed je vragen. Had zelf de meubels tijdens de showroomopruiming gekocht waardoor er wel wat leveringskosten bij kwamen. Echter dit vind ik logisch en alles werd ook zeer goed verpakt bezorgd.

Geen, alles was prima!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima en correct geholpen

Alleen even op de kaart kijken waar het bezorgd moet worden,ik had het wel verteld maar blijkbaar is dat niet over gekomen!

Pluspunten

Netjes geholpen met goede uitleg over product

Pluspunten

Prima service, gastvrij en goed aanbod!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede afspraken betreft uur en datum levering

levering was niet compleet. ontbrekend stuk is snel nagestuurd

Pluspunten

Duidelijke communicatie, spullen zitten erg goed verpakt. Eenvoudig in elkaar te zetten met meegeleverd materiaal.

Jammer dat we door een voorraadtelling meer dan een week op onze bank moesten wachten maar los daarvan werd deze nog best snel geleverd.

Pluspunten

Correct en vriendelijk

Beetje verkeerde communicatie ivm met uitpakken van de zetel alvorens hem binnen te dragen.

Pluspunten

Ruime sortering, goed advies over materialen en kleuren. Nemen ruim de tijd om alles te laten zien en uit te leggen. Helder in de afspraken.

Niets aan doen.

Borchwerf 35