Veel keus. Klantgericht. Duidelijke en goede voorlichting en mogelijkheden.

Prettige zaak. Veel keus en aandacht voor klant. Na bestelling goed op de hoogte gehouden mbt vertraging. Bezorging prima geregeld. Nadeel: Vrijwel onmogelijk om telefonisch contact te krijgen. Hierdoor moesten we speciaal naar de winkel terug. Op mails wordt wel adequaat gereageerd.

Zeer slechte kwaliteit tuin meubelen

Inferieure kwaliteit tuinmeubelen. Teakhout ziet er niet uit na een paar weken. Hout begint te wijken. Vlekken en verkleuring. Kussens van de loungeset zakken eigenlijk al direct in. Service is gewoonweg zeer slecht. Kastje naar de muur, duurt eindeloos en wordt niet opgelost. Eigenaren geven geen thuis.

Prijs, kwaliteit prima tevreden

Heel mooie terrastafel

Het is uitzonderlijk dat je zowel het onderstel, de poten en het blad kan kiezen en dat in verschillende vormen, materialen, kleuren en afwerking.

Uitstekende service

Tevreden!

Mooi, snel en goede service! En gratis onderhoudsprodukt!

Kwalitatief Uitermate Tereurstellend

15 mei lounch-set besteld, levertijd 6-8 weken. Na 9 weken gebeld: gaat nog 3 weken duren. 4 weken later nog maar weer eens gebeld : ergens tussen 9 en 19 augustus. Nu 20 augustus (14 weken later), nog steeds niets gehoord. Je moet er steeds zelf achter aan bellen. Zomer is zo goed als voorbij, hebben we straks een nieuwe lounch-set, kunnen we hem pas volgend jaar gebruiken.

Top geregeld

Goede kwaliteit en netjes afgeleverd.

Vriendelijke ondersteuning

Afspraken orden correct oogevolgd

Bestemming volgens afspraak geleverd

Onze zweefparasol is keurig en op tijd geleverd. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Goede service en komen afspraken na.

Levering was ruim binnen de gestelde tijd waardoor we nog deze zomer van de parasol konden genieten. Prijs was prima gezien de kwaliteit van het geheel.

Mooi afgeleverd.

Door de vriendelijke mensen voel u zich in de winkel steeds welkom

Hele tijd over gedaan om alle bestellingen aan huis te krijgen ( door corona en andere obstakels waar buitenhof geen vat op had ) doch de mensen van Buitenhof hebben al die tijd hun best gedaan om alles zo goed als kon te laten verlopen , wacht ondertussen nog voor een vervanging van lamel voor Gazebo , maar heb er alle vertrouwen in Bedankt Buitenhof

Goede levering

De loungeset is erg mooi

Goede uitleg in de winkel en stipte levering

Uitstekende service!

Eén van de geleverde hockers bleek enigszins scheef. Deze is zonder problemen vervangen door een nieuwe.

Mooie producten goede service

In de winkel goed advies gehad en daarom alles bij ze gekocht. Klein advies nog. Hou de klant beter op de hoogte.

alles gewoonweg ok,

Oke

Lange levertijd , een minpuntje! Verder alles top !

Heel tevreden, een adres om terug te keren.

Wij zijn heel tevreden, vriendelijk onthaal, goede kwaliteit. Eerlijke prijzen. Prima service en klantbegeleiding. Strikte naleving van de levering. Jullie konden er niets aan doen allicht dat er problemen waren van leveringstijd. Alles was in orde en er viel niks negatief aan te merken. Wij komen zeker terug en maken reclame. Familie Ghys - Vermeulen

Tevreden over de aankoop

Mooi product gekocht, efkens moeten wachten op de bijbehorende zeteltjes.

Prima bedrijf, men doet wat men belooft

Alhoewel wij vanwege de corona pandemie ruim 4 maanden hebben moeten wachten op onze bestelling zijn wij zeer tevreden over de levering en wijze van informatie verstrekking. Onze duurzame en kwalitatief hoogstaande tuinmeubelen bevallen uitstekend.

Goede service, zeer lang levertermijn.

De service is prima maar de levertermijn dramatisch. Bestel een set van ruim 3700,- maar moesten er 13 weken op wachten. Als je en tuinset begin mei koopt hoop je er in de zomer nog wat aan te hebben. Helaas het kwam dus pas begin augustus. Pluspunt, je betaald niks aan. Maar let dus wel op als er 3 weken levertijd staat is dit mits op voorraad en daar ligt precies het probleem De bezorgservice is prima netjes geleverd en gemonteerd, de uiteindelijke loungeset is van top kwaliteit, dat moet gezegd.

vlotte levering, op voorhand afgesproken hoe laat de levering kwam

vlotte levering, op voorhand afgesproken hoe laat de levering kwam

Uitstekend in alle opzichten

De 5 sterren zeggen genoeg! Van de klantvriendelijkheid tot de gemoedelijke sfeer tot en met de bezorging alleen maar lof!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal