Pluspunten

groot assortiment

Pluspunten

alleen maar positieve punten

Pluspunten

tafels waren moeilijk te monteren,ander systeem was wenselijker

Pluspunten

Deskundigheid.

Ongevraagd advies voelde eerst wat opdringerig

Pluspunten

Goed advies in de winkel , snelle en nette levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het moment van leveren verliep goed, goed geholpen, vriendelijke bezorgers.

Geen pro-actieve communicatie over opgelopen vertraging. Heb zelf meermaals moeten bellen om te vragen hoe het zit. Beloofde levertijd niet nagekomen, vertraging van enkele weken.

Pluspunten

Mooie ruime winkel, nette verkopers, snelle levering

Pluspunten

Zeer vriendelijke teams van verkoper tot chauffeur. Snelle service. Zondag besteld, donderdag al geleverd.

Levering op zaterdag zou zeker een meerwaarde zijn! Dit was voor ons het enige minpuntje.

2 sterren: slechter dan verwacht

Klanten correcte info geven. Niets garanderen wat niet kan waargemaakt worden. Er werden geen inspanningen gedaan om een veel te late levering enigszins goed te maken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

leuke tuinsets

communicatie en service

Pluspunten

Goede snelle service

Pluspunten

goede prijs / kwaliteitverhouding in vergelijking met hun concurrenten. Duidelijke communicatie, ook mbt transport. JLN transport kwam de tuinmeubelen brengen : netjes uitgepakt en geplaatst met goede en vriendelijke uitleg ! Top !

geen

Pluspunten

Alles volgens afspraak! goede communicatie qua levertijd, betaling vriendelijke ontvangst in winkel kwaliteitsvolle meubelen!

Pluspunten

Goed meedenken en laten kiezen uit materialen en mogelijkheden

Is goed

Pluspunten

Zeer goede uitgebreide service en uitleg over producten.

Nazorg kan iets beter. Ik ben nog steeds in afwachting van een koppelstuk. Ook ben ik erachter gekomen dat een van mijn kussens een kleurverschil heeft.

Pluspunten

vriendelijke en hulpvaardige bediening

?

Pluspunten

vriendelijke geholpen in de winkel. Deskundig advies. Artikelen moesten anderhalve maand later geleverd worden, maar dat was geen probleem. Netjes afgeleverd op de dag die ik zelf wilde.

Pluspunten

Snelle en goede service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

aflevering is goed en de verkoopmedewerkers zijn vriendelijk

De service en voorlichting over tuinmeubels moet beter. Mijn tuinmeubels slaan water op in het buizen stelsel van het zitvlak en het water stroomt er dan aan de voorzijde uit en loopt dan over de broekspijpen. Het advies om meubels bij regenval in te klappen is dan wel bijzonder advies voor meubelen die altijd buiten mogen staan.

Pluspunten

Vriendelijke en deskundig advies. Er werd ons ook een drankje aangeboden tijdens het opstellen van de bestelbon.

Pluspunten

niets op aan te merken. niet qua service in de winkel, niet qua levering en vlotte afhandeling

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja