Pluspunten

Duidelijke informatie. Veel tijd en aandacht voor de klant. Gastvrij. Vlotte levering. Goed verzorgd verpakt. Keurig op de afgesproken tijd geleverd.

De bezorger wist niet dat de levering voor het grootste gedeelte nog betaald moest worden. Staat dit niet duidelijk genoeg vermeld op de factuur?

Pluspunten

snel en vriendelijk

n.v.t

Pluspunten

Goede informatie en service, zeker een aanrader!

Pluspunten

Vriendelijk onthaal. Snelle afhandeling van de verkoop. Correcte prijzen. Perfecte service na verkoop! Zondag gekocht en donderdag al geleverd. Mail ter bevestiging. Dag voor levering mail met tijdsblok van levering. Dag van levering telefoon van chauffeur 20 min voor aankomst. Echt top!

Geen. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Wij kopen zeker nog bij jullie aan en adviseren met plezier jullie winkels.

Pluspunten

Enorme keuze

Verkoop beetje knullig

Pluspunten

Niet opdringerig, wel behulpzaam. Afspraken worden nagekomen.

Op dit moment geen.

Pluspunten

Vriendelijk, snelle levering

Mogelijkheid bieden om product door chauffeur in elkaar te laten zetten

Pluspunten

Perfecte levering/ omruiling. Keurig op tijd zoals aangekondigd

Pluspunten

vriendelijk personeel, goede prijzen

Pluspunten

- goede verkopers - komen afspraken na - punctueel

Pluspunten

De wijze waarop omgegaan wordt met klant en product vind ik uitstekend. Men zorgt voor de ruimte en de informatie om vol vertrouwen uw aankoop te voltooien. Met ruimte bedoel ik zowel de omvang van het aanbod als de afwezigheid van een al te opdringerige verkoper die de sfeer van de klant verpest. De verkoper was er wel in de directe omgeving om spoedig antwoorden te geven op onze vragen. De informatie die je krijgt was correct en zeker duidelijk . Dit was ook zo i.v.m. de wijze van levering en betaling. Dit maakt dat wij een goed gevoel hebben bij de aankoop. Als de producten ons nu nog de tijd het plezier bezorgen waarvoor we ze aangekocht hebben, en dat ziet er wel zo uit, dan kunnen we enkel en alleen maar zeggen “UITSTEKEND” .

Wij wonen in Harelbeke en tot op heden hebben nog nooit enige verwijzing gezien of gehoord naar jullie bedrijf. Wat agressiever reclame maken zou goed doen denk ik. Ook nadenken bij levering via trappen en of liften dat de stukken boven de lengte van 2 meter moeilijker te verhuizen zijn via deze.

Pluspunten

Mooie winkel, goede service

Pluspunten

perfecte verkoper ...topprodukten ...snelle service; zaterdag gekocht en woensdag al thuis geleverd

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komen afspraak na, vlotte levering

Kwaliteit van afleveren mag net iets preciezer. Meubels toch zelf nog een keer los gehaald zodat ze netter op elkaar passen.

Pluspunten

Het telefoontje een half uur voor de bezorging! Super!

Pluspunten

Ontvangst in de winkel.....uitleg met de voor .....maar ook de nadelen van de aangebode producten...

Pluspunten

Vriendelijk personeel en super geholpen. En een grote overzichtelijke winkel.

Pluspunten

Niets dan lof over het personeel in de winkel, de levering en de klantenservice!

Pluspunten

Zeer mooie en aardige winkel Klantvriendelijk personeel

Uw heeft een flesje spraystone gratis gegeven maar het zou ook mooi zijn als u een spraystoon reiniger mee leverd

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal