Pluspunten

goede communicatie en klantvriendelijk

Pluspunten

- Moderne keuze aan tuin meubels - Prettige rustige winkel om alles uit te probeeren - Perfecte service- genoeg dat je geholpen woord en actieve steunen bij keuzen maar je woord ook met rust relaten om zelf rond te neuzen of gewoon even rustig zitten. - Self service coffee en water

2 sterren: slechter dan verwacht

We hebben al regelmatig wat gekocht en waren over vorige aankopen tevreden. Nu hebben wij in juli een aantal zaken besteld (niet weinig!) en zitten nog steeds te wachten op een levering, ondanks toezeggingen dat ze de goederen in deelleveringen zouden leveren waarbij de eerste levering begin augustus zou komen! Nu (29 augustus) zijn we nog altijd aan het wachten en blijkt dat ze pas willen leveren als alles binnen is! Iemand intern vergeten om het in het systeem te verwerken blijkbaar! Dat kan natuurlijk, iedereen mag fouten maken, maar laat dan zodra dat bekend is de klant hier niet de dupe van zijn. De zomer is helaas inmiddels voorbij! Bijzonder jammer!

Pluspunten

Super goed geholpen Mooie collectie Bezorgen aan huis liep soepel

Geen. Ga zo door zoals jullie bezig zijn

Pluspunten

prima geholpen, erg klantvriendelijk!

- een airco in de winkel zou geen overbodige luxe zijn. Was er erg warm.

Pluspunten

Chauffeur/besteller heeft direct een oplossing geboden voor een vervuild kussen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel,

Leveringen in appartementsgebouw wel moeilijk omdat het bedrijf niet beschikt over een ladderlift en dus extra kosten voor de koper

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi grote showroom met goede service en uitleg. Klantenservice is vriendelijk en denkt mee, ziet ook meteen wat ik besteld heb en snapt mijn vragen.

de bestelling op een geschreven papiertje? dat is toch niet meer van deze tijd. Het zou tijd schelen als de verkoper gewoon naar het te kopen attribuut loopt het scant en klaar is kees. Nee hoor, gewoon pen en papier. Na 3 keer bellen heb ik nog steeds 1 onderdeel van mijn bestelling niet en is mijn salontafel nog steeds niet in elkaar. Teleurstellend. Het is dat de rest goed was maar dit steld wel teleur. De vraag of ik het kon ophalen in plaats van nazenden vond ik ongepast, zeker omdat er niet iets van coulance tegenover stond (kortingsbon, reiskosten vergoeding of wat dan ook).

Pluspunten

mooi gamma producten, ruim aanbod en grote toonzaal

goede opleiding van het personeel

Pluspunten

Service Bellen voor afspraak en half uur voor levering In elkaar zetten van bestelling Papier ed meenemen

Pluspunten

Goed geholpen, snelle levering.

Pluspunten

Goed geholpen

Pluspunten

Alles netjes afgeleverd en geplaatst

Pluspunten

ruime keuze . scherpe prijzen , vriendelijke service , men laat de klant rustig zijn keuze maken zonder aan te dringen

geen

Pluspunten

redelijk snelle levering, binnen 8 dagen

kan mss sneller worden geleverd, maar voor ons maakte dit niet veel uit

Pluspunten

Vriendelijke bediening en vlotte afhandeling van bestelling

Spijtig de levering was een week vroeger belooft. Bij telefonisch contact, was het een week later ! Was niet zo prettig ! Hadden een feest !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positief over filiaal Turnhout

Filiaal Breda sluiten, wat een onvriendelijke organisatie

Pluspunten

Goed assortiment. Goed advies.

Zou ik niet weten.

Pluspunten

Pluspunten

Keurige aflevering, netjes op tijd, bovendien werd alles netjes gemonteerd en het verpakkingsmateriaal afgevoerd zonder dat wij hierom gevraagd hadden. In de winkel was een ruim assortiment meubelen aanwezig en zijn wij netjes en goed geholpen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, mooie producten. Leuk geholpen. Bezorging was zeer goed. Zeer tevreden over de jongeman uit Haarlem die de spullen heeft gebracht.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal