Pluspunten

Pluspunten

Goed onthaal in de winkel en bij levering word je verwittigd wanneer en om welk uur ? moet je geen ganse dag thuisblijven .

Pluspunten

Goed advies, lieve mensen en een super goede communicatie. Levering op tijd en ze waren niet te beroerd om de levering tot achter in de tuin te doen.

Pluspunten

Alles verlopen zoals vooraf afgesproken

Doe gewoon zo verder

Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

Mooie collectie, goede advisering, goede service, komen afspraken na.

controle van producten al vorens uit te leveren, reeds 3x beschikbaar moeten zijn om steeds de nieuwe levering te kunnen doen, heb zelf ook een zaak moet daar zijn en niet steeds thuis

Pluspunten

Het was gewoon TOP in bestellen en leveren

Pluspunten

Goed advies en nette winkel met leuk personeel. Nette levering volgens afspraak.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel, snel en netjes geleverd tot in de achtertuin. Service naderhand valt tot nu toe tegen.

1. Een van de geleverde stoelen was duidelijk gebruikt en dus niet nieuw. Na 2 weken nog geen zicht op een nieuwe stoel. 2. Er waren niet genoeg houtschroeven meegeleverd voor de bevestiging van het tafelblad. Dat is inmiddels opgelost, doordat er 2 complete zakken met alle schroeven en boutjes is nageleverd, in plaats van de 2 ontbrekende schroeven 3. De papieren handleiding is van matige kwaliteit

Pluspunten

Juiste levering en instructie

Pluspunten

Goede website, snelle reactie en goede info op vragen. Winkel in Weert goed bereikbaar en vriendelijke medewerkers. Snelle en correcte levering. We zijn dan ook zeer tevreden over Buitenhof Tuinmeubelen. Top!

Pluspunten

prima service en degelijk materiaal

Pluspunten

Duidelijk en snelle communicatie. Afspraken worden nagekomen en kleine foutjes zonder discussie gecorrigeerd. Sowieso veel keuze en mooie producten.

Toen we in de winkel waren, was er relatief weinig personeel, waardoor we wel enige tijd moesten wachten. Er wordt altijd met SALE geadverteerd. Dat komt wat cheap over.

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Goed geholpen, wij mochten kussens meenemen om thuis de kleur te kunnen beoordelen. Levering kon goed afgestemd worden met onze beschikbaarheid.

Pluspunten

Zeer vlotte levering; Geduldige en goede verkoop en een heel goede levering. top

Pluspunten

Zeer vriendelijke bediening in de winkel met duidelijke afspraken.

Pluspunten

mooi materiaal en vriendelijk personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1ste keer in winkel werden we erg goed geholpen. De keren erna minder. Artikelen werden wel op de juiste dag geleverd als afgesproken en ook binnen de tijd dat was afgesproken.

Verkoper: notitie maakt van wat klant wil kopen in de winkel. Vandaar order verwerken om misverstanden te voorkomen. Zorgen dat alles klopt van toebehoren bij bijbehorende artikel. Als er een lamp verkocht wordt deze eerst te controleren of hij het doet.

Pluspunten

Vriendelijk, correct, degelijk materiaal.

Planning om de tuinmeubelen te leveren.

Pluspunten

Perfecte service

Pluspunten

De verkoper denkt met je mee

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal