Pluspunten

Veel keuze, je wordt goed geholpen! Wordt allemaal netjes thuis bezorgd.

Pluspunten

Goede uitleg, stipte levering, alles ok!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen - te wijten aan de slechte service bij een 2de aankoop in het seizoen volgend op onze eerste aankoop. En op een arrogante manier afgewimpeld te worden bij een telefonische klacht. Vorig seizoen kochten we ons een nieuw tuinset primavera in de kleur cream/taupe. Om commerciële redenen heeft men voor het volgende seizoen de kleur uit het gamma genomen.

Na advies in te winnen bij de winkel hebben we dan toch een witte tafel gekocht met de garantie dat we de juiste kleur konden bekomen via de telefoon om daarna zelf de tafel te laten poederlakken bij ons in de buurt. Al snel bleek dit een loze belofte te zijn daar men via de techniek van een haperende phonoplaat een klant afscheept en zelf niet in staat is om actief te luisteren naar een klant met een klacht dat de kleur in de verste verte geen enkele gelijkenis toont. Als "familiebedrijf" wat jullie blijken te zijn zouden jullie toch via jullie ververij moeten in staat zijn de juiste kleur door te geven aan een klant die jullie erom vraagt al is het om een zwaarder beschadigd tuinset deels te herschilderen. Het kan niet de bedoeling zijn om een gans tuinset weg te gooien of noodgedwongen in een andere kleur te moeten lakken die men niet graag ziet. tenslotte hebben we het tuinset gekocht omdat we dit kleur en model graag zien.Maar dit was onze eerste tuinset bij buitenhof en gezien de service na verkoop tevens ook de laatste want uitbreiden in het volgende seizoen houdt hoge risico's in omdat men tijdens de aankoop van ons tuinset in alle talen gezwegen heeft van Mr & Mvr. het zou kunnen dat dit kleur het gamma verlaat en het is misschien beter alles samen aan te kopen indien het mogelijk is.Dan weet de klant tenminste waar men staat

Pluspunten

Correct en vriendelijk zowel in winkel als aan de telefoon!

Geen.

Pluspunten

Mooie locatie. Meubelen zijn overzichtelijk opgesteld en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben

Nvt

Pluspunten

Goede service, deskundig en persoonlijk contact via de telefoon.

Pluspunten

Vriendelijk,advies geven.

.............

Pluspunten

Prima service en advies, geen aanbetaling en geen opdringerig verkoop.

Ga zo door

Pluspunten

Komen afspraken na en lossen problemen onmiddellijk op.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, je vragen worden beantwoord, goede service!

Pluspunten

flexibel nette service mooie producten

geen

Pluspunten

Nette en vlotte levering

Afval zou mee retour mogen voor recyclen of hergebruik

Pluspunten

Beloofd wat ze zeggen, komen afspraken na. Ben heel blij met de parasol.

Pluspunten

Uitstekende service!!

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst in de winkel te Waasmunster en goede uitleg Correcte offerte en levering

Pluspunten

Vriendelijk personeel, mooie producten. goede prijs en service

Pluspunten

snelle levering, goede service, vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam, perfecte afspraak

Pluspunten

Maken waar wat gezegd wordt. Top service

Kunnen we niet bedenken

Pluspunten

Sowieso heel mooi en uitgebreid assortiment en de moeite die het personeel zich neemt om je tevreden te stellen. En prima levering.

Heb er lang over nagedacht maar zijn heel erg tevreden zoals ze in Weert hun werk doen en hun spullen presenteren.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal