super content

Tevreden

Mooie tuinset

Mooie relax tuinset. Op tijd en netjes afgeleverd. Geheel uitgepakt en gemonteerd. We konden er gelijk van gaan genieten

Afspraak is afspraak.

Wij zijn altijd netjes en heel goed geholpen.En hoe je de meubels en kussens kunt onderhouden. Vriendelijk personeel en denken met je mee.Super.

gewoon zoals het moet

bijna alles op tijd

Aardige mannen bij het leveren.

Uitmuntend !!

Fijne zaak, mooie collectie, goede service .

Vriendelijke medewerkers, mooi assortiment

Zowel in de winkel in Breda, dan de telefonische klantenservice en de bezorgers zijn vriendelijk en hulpzaam. Afspraken wordt nagekomen, over eventuele wijzigingen wordt goed geïnformeerd. Tafel en stoelen staan mooi in de tuin, ben er erg blij mee.

We zijn goed geholpen in de winkel in Cruquius en zijn zeer blij met onze mooie Nevada tuintafel met 6 kuipstoelen.

Degelijk product.

Vriendelijke levevering van een kwaliteitsvolle paraplu.

Alles geleverd zoals gevraagd, alleen iets later geleverd dan beloofd.

Alles geleverd zoals gevraagd, alleen iets later geleverd dan beloofd.

Goede uitleg

Mooie tuinmeubelen Stevig gezellig leuke sfeer

Goed geregeld

Vriendelijke chauffeur

Veel keuze tegen nette prijzen

We waren op zoek naar een hoekbank voor in de tuin, en deze was snel gevonden. De bank was in de aanbieding, dus dat was een leuke meevaller. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Prima.

Het duurde erg lang voordat ik het bestelde mocht ontvangen….. Verder zijn we tevreden, Groet Ans

Goed geregeld!

Keurig geregeld en bezorgd.

Goede service, goede kwaliteit

Blij met onze nieuwe tuinset! Goed geholpen in de winkel (geen aanbetaling!), verkopers weten waar ze het over hebben. Bij levering alles keurig in elkaar gezet, afgesteld op de plek waar we het wilden hebben en al het afval netjes meegenomen. Alleen konden ze de levertijd helaas niet waarmaken; uiteindelijk 6 wkn later dan gepland geleverd.

Geweldige mooi tuinmeubelen en voortreffelijke service!

Mooie tuinmeubelen waarde voor je geld. Hele goede service! De e-mails waardoor je op de hoogte gehouden wordt wanneer de tuinmeubels geleverd worden keurig! Het personeel die de tuinmeubels afgeleverd hebben waren zeer correct! We zullen Buitenhof tuinmeubelen zeker aan een ieder aanraden!

alles gewoon prima

Goed geholpen in de winkel, prima geleverd

spijtig dat het zolang geduurd heeft

Jammer dat het zolang heeft geduurd. Lag niet aan jullie, maar vond het spijtig dat jullie niets lieten weten en ik er moest om vragen. Dan zou ik het meer hebben verstaan. Desondanks we enorm content zijn nu we ze hebben. De chauffeur van Swift is top!!!

fanastische set

super geholpen, werd in elkaar gezet en de afval word mee genomen.

Kwalititeits producten, zeer goede, betrouwbare service en le ring.

De levering gebeurde de volgens afspraak.

De meubelen zijn precies zoals besteld. Het enigste wat jammer was, was dat er werd gezegd dat er rond een bepaalde tijd de meubelen geleverd zouden worden. Helaas zijn de meubelen later dan aangegeven werd geleverd. Voor de rest prima.

Duidelijke uitleg

Goede uitleg over mogelijkheden product

Goede Kwaliteit en Service

Mooie tuinset gekocht, zit heerlijk en al heel wat gezellige uurtjes gehad. Bij montage ging er iets fout, kan altijd gebeuren, maar werd eigenlijk direct opgepakt en zonder problemen opgelost. Kwam ook een fles impregneer spray te kort, deze werd dezelfde dag nog nagestuurd. Ben er zeer blij met de service.

Redelijk

Over de geleverde producten geen opmerking. Bij de levering vroeg ik of het verpakkingsmateriaal mee terug kon maar dat was niet mogelijk. Nu zitten wij met een doos van twee liggelden waar we niets mee kunnen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal