Pluspunten

Zeer tevreden, ook over de levering. Hadden tuinfeestje maar er ontbrak nog 1 kussen. Gelukkig werd het set met al de andere kussens gewoon geleverd en week later kwam het laatste kussen alsnog. Ook het personeel in de winkel te Leiderdorp was erg vriendelijk, goed advies en snelle levering zo in het drukke hoofdseizoen wanneer iedereen een lounge set zoekt.

Pluspunten

Mooie collectie, overzichtelijk, vriendelijk personeel.

Pluspunten

Snel en correct behandeld, snelle levering

Pluspunten

Goed en vriendelijk geholpen in de showroom, bestelling netjes verpakt en in goede orde ontvangen, nette/behulpzame chauffeur. Na mailtje over leverdatum, werd er direct actie ondernomen door de medewerker van vestiging Houten.

Klantenservice gaf geen juiste informatie met betrekking tot de levertijd/dag moest er weer achteraan bellen. Maar vestiging Houten heeft dit daarna netjes opgepakt.

Pluspunten

uitstekende en snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie ruime showroom Vriendelijke mensen

Ik heb 4 keer een bezoek gebracht aan de showroom 1 keer ter oriëntatie en 3 x om te kopen Twee keer ben ik na drie kwartier zonder geholpen te zijn weer weggegaan..... Het was druk en men had geen beeld van welke klant net binnen was en welke al een poos liep te wachten. Misschien is een ouderwetse nummertjes automaat daar in drukke tijden een oplossing voor. Voor een klant wordt echt alle tijd genomen, grote aankoop of wat kleiner, maar voor de wachtenden is het afzien en als er dan nog mensen voorpiepen... Een gezellige koffiehoek zou wachten ook veraangenamen. Ben je eenmaal aan de beurt..., niets dan lof. Het bezorgen duurde lang, ondanks dat mijn bestelling op voorraad was,toen ik na een kleine maand belde, kon er “toevallig” snel bezorgd worden. Jammer dat uitpakken en meenemen van erpakkingsmateriaal niet tot de service behoort. Maar omdat u om verbeterpunten vraagt, lijkt het allemaal wat negatief. Ik zou de zaak zeker aanbevelen aan mensen met ruime tuinen en een niet standaard smaak.

Pluspunten

Afspraak is afspraak en wat ze zeggen komen ze na.

Pluspunten

Goede showroom je kunt op je gemak uitzoeken wat je bevalt.

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Correcte levering op 15 min op voorhand verwittigd wanneer ze ter plaatse waren.

Geen opmerking

Pluspunten

Goede ontvangst ... heel duidelijke uitleg over alles

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles was helemaal top behalve dat de chauffeur alleen was en ik recht had op full service. Dus ik heb mee moeten sjouwen. Dit ook ingevuld op het formulier van de chauffeur maar tot op heden nog niets van gehoord.

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Pluspunten

Ruim assortiment aan keuze, prima geholpen in de winkel, levering zelfs sneller dan aangegeven, prima service als iets kapot is of niet geleverd is!

Pluspunten

Prima service, veel keuze in de toonzaal, aangename afhandeling in de winkel. Stipte en correcte levering, snel ook. Top over de hele lijn.

Geeen enkele bij deze aankoop.

Pluspunten

Goed assortiment

Ondanks dat de producten er zeer goed uitzien, zie je in de detailafwerking toch dat het van Chinese makelij is.

Pluspunten

Kwaliteit van producten en diensten, We voelden ons welkom. Service! Combineren van opstellingen, materialen en kleuren.

Telefonische bereikbaarheid. Afspraak maken met transporteur duurde vrij lang, hierdoor levering wat trager dan toegezegde 2 weken.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Beratung, Qualität, Lieferung

Verbesserungspunkte

keine

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijkheid in winkel

Uitleg over bevestiging en gebruik. Sierdoppen die op schroeven zitten lieten al na een week los. Voor deze prijs verwacht je dat niet

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal