Pluspunten

Mooi gamma, fijne behulpzame mensen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geholpen in de winkel, levering van de tuinset was prima netjes verpakt.

Leveren op de afleverdata. Verkoper vertelde dat het dinsdag binnen zou komen uiteindelijk was het vrijdag een week er op.

Pluspunten

Zeer mooie showroom met kundig personeel.

Pluspunten

Vriendelijk en degelijk gebolpen in de showroom en een zeer snelle levering door heel vriendelijke en aangename mannen die duidelijk nog plezier hebben in de job die ze doen.

Zorg dat je die mannen kan houden! Super mentaliteit, dat geeft voor de klant ook een goed gevoel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime keuze

de afdeling retoer /Klachten. in de winkel zegt men dit na lang wachten dan maar bellen zeggen ze dat. en de levertijd veel te lang

Pluspunten

Perfecte levering

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Erg klantgericht.

Bij orderintake en -verwerking: digitaliseren om (zoek)werk voor de medewerkers gemakkelijker te maken en hiermee verwarring en fouten te voorkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtige showroom, goede verkoper Goed bereikbaar

Zelf op de dag van levering gebeld over tijdstip van levering. Distributie miste een mobielnummer. De verkoper dacht dat een email adres voldoende was.

Pluspunten

mooie spullen nette gasten die de boel uitpakten en neergezet hebben

levering kwam later.. wellicht beter communiceren

Pluspunten

Prima service en voorlichting. Keurig op de afgesproken tijd afgeleverd.

Geen.

Pluspunten

snel,perfecte service en vriendelijk

Pluspunten

Korte levertermijn, en zeer correcte aflevering!

Pluspunten

Goede service, geven goed advies

Pluspunten

Duidelijke communcatie omtrent de levering!

Pluspunten

Vriendelijk, klantgericht

Pluspunten

Na enig misverstand over de levering van een tafel,is de tafel er toch gekomen. De aflevering en montage waren dik in orde, zeer vriendelijke bezorgers,hulde.

Betere communicatie over wat er in voorraad is!

Pluspunten

Correcte service !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten tevreden over de look and feel van het product, heeft een mooie luxe uutstraling

Eerlijk voorlichten, wij zijn een nederlands familiebedrijf, maken onze eigen meubelen, u zou in onze fabriek moeten kijken hoe onze mensen deze bank maken. Blijkt een sub bank te zijn uit China. Niets mis mee maar zeg het eerlijk

Pluspunten

Sehr guter Service und TOP Ware.

Pluspunten

Goede prijzen, levering was heel individueel dus echt te plannen wanneer het mij uitkomt

Het pinapparaat van de bezorger was defect, ik had gelukkigerwijs cash in huis, maar hij vroeg of ik de €4 wisselgeld terug wilde.... ik geef graag zelf tip en moet er niet toe "gedwongen" of om gevraagd worden.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Sehr schöne Möbel. Netter Kontakt.

Verbesserungspunkte

Lieferzeit fand ich etwas lang. Wir haben wegen einer Party dringend auf die Lieferung gewartet, die auch schon im Lager war. Leider wurde trotz großer Bitte der LKW nicht mit unserer Lieferung beladen, sondern die Zulieferung erfolgte erst eine Woche später: :-( Die Fahrer aber waren sehr freundlich!

Pluspunten

Goede voorlichting in de winkel Heldere communicatie keurige bezorging en montage Betalen bij aflevering als alles kompleet en naar tevredenheid is, geen aanbetaling

Pluspunten

belletje paar minuten voor de levering, correcte afhandeling van de levering.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal