levering is nog niet klaar

De artikelen die we besteld hebben zijn nog niet helemaal geleverd. Er moet nog een stoel omgeruild worden die in de verkeerde kleur is geleverd.

goed geholpen, correcte bezorging, aardige medewerkers

Wij werden prettig en snel geholpen, waarbij de medewerkster ook nog eens alle moeite deed de wachttijd voor sommige produkten te beperken. Levering geschiedde op het juiste moment onder de afgesproken voorwaarden en door een uiters correcte bezorgdienst medewrker. Kortom, voor herhaling vatbaar en aanbevelenswaardig voor anderen

Prima kwaliteit en nette levering

maar de levertijd viel erg tegen. we hebben té lang moeten wachten op de meubelen

Heel erg tevreden

Vriendelijke verkoopmedewerkers, Mooie materialen Snelle levering En goede prijs. Wat wil je nog meer!!

Zeer goede service.

We hadden twee extra stoelen bijbesteld en na levering zagen we dat een van de stoelen lichte lakschade vertoonde. We kregen onmiddellijk een tegenbericht nadat we buitenhof hiervan op hoogte hadden gebracht. Er werd voor ons een nieuwe stoel besteld en ook een reparatieset opgestuurd om de stoel eventueel te herstellen. Na de herstelling zelf te hebben uitgevoerd zoals voorgeschreven door Buitenhof, hebben we beslist om de bijbestelde stoel te annuleren. Top service.

Prettige, deskundige en goede bediening en juiste service bij levering

Prettige, deskundige en goede bediening en juiste service bij levering

Prima communicatie

Prima communicatie weet waanneer de spullen gebracht worden Spullen zelf zijn mooi en degelijk , prijs kwaliteit is goed

Slechte levering

We werden goed in de winkel geholpen en uiteindelijk een loungeset gekocht en een eettafel met 6 stoelen. We werden al snel gebeld dat de loungeset geleverd kon worden. Netjes geleverd op aangegeven datum. Tijdens het uitpakken merkte ik dat we twee dezelfde delen hadden, 2 stukken met aan de rechterkant de leuning. Dat klopte niet! Op de doos stond het overigens wel goed vermeld. Dus ik heb gelijk opgebeld en dat vermeld. We zouden het goede deel z.s.m. opgestuurd krijgen. We kregen geen bevestiging dus ik nog een keer gebeld om te vragen of het goed ging, aan de telefoon zeiden ze van wel. Paar weken later werden we gebeld dat het nieuwe deel eraan kwam. Eenmaal bij ons thuis zag mijn vriend dat het hetzelfde deel was die we al hadden. Dus de mannen van de bezorging hebben het weer meegenomen. Er zou opnieuw contact met ons worden opgenomen. Dat duurde erg lang. Uiteindelijk na lang wachten is het goede deel geleverd. Vervolgens werd de eettafel + stoelen nog geleverd. Dat is uiteindelijk netjes bij ons naar het dakterras gebracht en in elkaar gezet. Kijk ik later naar de kussentjes voor in de stoelen. Zit er 1 verkeerde bij. Tot op heden nog geen nieuwe gekregen. Wat een gedoe!

Prima geregeld. Aflevering in de week die was afgesproken. Nette aflevering. Goede en snelle afhandeling van vragen.

Goede service en nette uitleveringen

Buitenhof is een bedijf met een goede service. De tuinmeubelen zijn van zeer goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden en bestellen daarom met regelmaat. We zijn gegaan voor de Soho-set en we hebben nog een plekje over in de tuin voor een tweede set. Binnenkort gaan we weer even wat moois uitzoeken.

Makkelijk en fijn contact.

Goede hulp via de chat, bezorgers en bezorging keurig en zeer capabel.

Slechte kwaliteit

Een tuinset van 5000 euro die na 2 jaar rijp is voor het containerpark. deze tuinsets gelakt aluminium en kunststof zijn verregaande van weersbestendig. Service na verkoop laat je dan ook nog extra betalen, een prijskaartje waarmee je op een ander opnieuw een deftige set kan kopen. Hier blijf je beter weg.

levering was o.k

levering was verlaat, maar ja het weer ook!

zeer klantvriendelijk en oplosgericht. Goede adviezen en service

Zeer klantvriendelijk. Men deed niet moeilijk over de gebreken aan ons product en mochten voor een bedrag vervanging zoeken.

Prachtige tuinmeubelen

uitstekend

zeer goed geholpen in de winkel. door leverproblemen is levering wat later gekomen maar perfecte aflevering

Goede degelijke tuinmeubelen

Prettige omgang tijdens de bezichtiging van tuinmeubelen in de winkel. Er wordt niet geprobeerd een tuinset op te dringen. Afspraken over leveringsdatum worden nagekomen.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook perfect geleverd.

Super tevreden

Prima service, maar veel te lang moeten wachten, tuinmeubelen zijn in 3 stappen geleverd, dat is jammer: eerst de tafel in juni, daarna begin augustus de stoelen en de kussens in de helft van augustus. Maar voor ons toch heel belangrijk: Vriendelijke telefoniste en winkelpersoneel, zeer klantvriendelijk en behulpzaam!

Prima advies, kwaliteit en bezorging

Service is geweldig.

Nieuwe loungeset besteld. Helaas deukje in rugleuning stoel en beschadiging tafeltje als gevolg van transport. We mogen de spullen gebruiken tot de vervanging. Werd zonder probleem opnieuw besteld. Zeer tevreden. Vriendelijk personeel in de zaak.

Veel keus, goede kwaliteit tuinmeubelen

De ervaring in de winkel was heel goed. Veel keus en mooie tuinmeubels. De levertijd was helaas wel erg lang, maar dat werd meteen gezegd. Bij de levering viel het wel tegen dat we de tuinmeubels zelf nog in elkaar moesten zetten. Voor dat geld had ik verwacht dat de chauffeurs dit wel zouden doen.

Geweldige service

Lang moeten wachten op ons loungeset maar toch nog gekomen. Heerlijk genieten nu.

Geen uitstekend ivm langere levertijd

Meubels zien er prachtig uit en goede service. Jammer alleen dat we zolang moesten wachten.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal