Pluspunten

Erge vriendelijke en behulpzame mensen. Zowel in de winkel als de bezorgers vsn de spullen

Pluspunten

Super info verstrekt tijdens aankoop en prima levering en full-service

Nvt

Pluspunten

Klantvriendelijk, behulpzaam en goede kwaliteit.

Redelijk duur geprijsd, niet voor elke portemonnee weggelegd.

Pluspunten

Heel correct , vriendelijk en beleefd . Een aanrader aan andere mensen . Ook bij een probleem direct en vriendelijk geholpen .

voor ons niet van toepassing

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

keuze winkel Hasselt

niet verwittig dat de meubels zelf in elkaar gestoken moeten worden betaal automaat chauffeur werkte niet chauffeur neemt afstand Buitenhof

Nee

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Personeel is vriendelijk.

Twee onderstukken van de tafel ontbraken en één van de stoelen had een gescheurde zitting. Er werd beloofd om dit binnen de week in orde te brengen, maar dit werden zes weken na herhaaldelijk mailen en bellen (naar het buitenland!). Bij de nieuwe levering bleek dat de onderstukken van de tafelpoten een verkeerd kleur hadden en de nieuwe stoel een geplooide armleuning had. We zijn het kotsbeu om hiervoor opnieuw te bellen, mailen,... dus laten we het maar zo. Je zou verwachten wanneer je 2 177 euro neertelt voor een tuinset dat de service tot in de puntjes verzorgd zou zijn, maar helaas... Nooit meer! Niet kopen hier!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

SNELLE LEVERING GOEDE UITLEG

Pluspunten

Vriendelijke commercieel medewerkers in de winkel, perfect georganiseerde leverdienst. Top !!

Pluspunten

Snelle service, kwalitatief materiaal

Pluspunten

10 punten

Pluspunten

vriendelijke bediening, zonder opdringend te zijn. vlotte levering.

Pluspunten

Correct

Pluspunten

correct en snel

Pluspunten

Vlotte en fijne verkoopster, legde geen dwang, had een goede productkennis

Pluspunten

vriendelijke verkoopster, goede uitleg, vlotte levering, na een klacht over lakschade snel een nieuwe parasol gekregen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering volgens afspraak, dat is het enige

Diningset met 8 stoelen gekocht. Op het merendeel van de stoelleuningen zitten krasse ! Lever spullen die niet beschadigd zijn! Reageer op email! Ik heb email gestuurd met kopie naar filiaal waar gekocht. Nul reactie, Als ik eerder de reacties op FB had gelezen over de slechte service had ik er niet gekocht.

Pluspunten

Snelle correcte levering. Prima communicatie en notificaties mbt tijdstip van levering.

Pluspunten

Prima service, netjes geleverd en opgebouwd en uitleg gegeven. Prima advies bij aankoop

Pluspunten

Vriendelijk personeel, vele mogelijkheden en keuze. Nette aflevering. Het hele bedrag kan gepind worden bij levering.

------

Borchwerf 35