Pluspunten

Goede hulp. Correcte en stipte aflevering

Eigenlijk geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie showroom en vriendelijk personeel

De bezorging was slecht hadden onze lounge set nog nooit in elkaar gezet . Onervaren collega erbij , tafelblad lag op de grond waar men op ging staan ! Daar kon het blad volgens hem wel tegen . Ze hadden slecht gereedschap bij want 1 bout in de lounge set ging er niet in er moest nieuw schriefdraad erin getapt worden en dat heeft mijn man gedaan die heeft nog meegeholpen want ik wilde alles terug sturen . Op de bon stond ook dat ze naar de kap van het Boris ligbed zouden kijken , de chauffeur wist dat niet maar heeft dat wel gedaan , hij kreeg het ook niet voor elkaar . Hij had gebeld met de zaak en er zou met ons contact worden opgenoemd zodat er een medewerker die er wel verstand van had het komen oplossen , op dat telefoontje wachten wij nog steeds. Hoop dat dit WEL wordt opgelost zoals was afgesproken .

Pluspunten

Vriendelijke verkoper en korte leveringstermijn.wat ik ook goed vind is dat je maar hoeft te betalen bij levering.

Pluspunten

Perfect geholpen en tijd voor de klant!

Pluspunten

Super service, super klantvriendelijk, denken mee en komen met goede voorstellen. En zijn niet flauw om tegemoet te komen in een passend bedrag.

Pluspunten

zeer vriendelijke en hulpvaardering

Pluspunten

mooie producten, uitgebreide keuze, goede verkoopadviezen, zeer correcte en behulpzame verkoper, levering en montage conform afspraak, zeer stipte en behoedzaam werkende monteurs

geen

Pluspunten

9-10 punten

Pluspunten

Zeer vriendelijk en goede service en snelle levering, top

Pluspunten

Goede service Goede informatie.

Pluspunten

Snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers, goede service

Nvt

Pluspunten

Super vriendelijke mensen

Pluspunten

Levering en behandeling in de winkel was helemaal super!

In de winkel van een levertijd toegezegd op basis van de actuele voorraad, deze is helaas niet gehaald. We hoefden gelukkig slechts een weekje langer te wachten.

Pluspunten

Zeer leuk dat alles uitgepakt was tegen we thuis kwamen. Ook alle karton meegenomen. Super

Pluspunten

Prima service, uitgebreid assortiment. Correctheid klantenservice.

Pluspunten

vriendelijk onthaal en bediening

product gemonteerd leveren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg in de winkel, goede levering.

Beloftes worden niet nagekomen. De klant blijft in het ongewisse of wordt (bij een klacht) zelfs genegeerd. Wij bestelden in het begin van april, en alles was voorradig, doch de laatste stukken werden pas ... eind juni geleverd. Uitleg kwam er pas nadat ik zelf contact opnam. De mannen die kwam leveren waren zelf zeer verwonderd over deze gang van zaken (en begrepen het niet).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze in tuinmeubelen.

Zeer beperkte keuze in kussens (hebben we ergens anders gekocht). We werden geholpen door een Duits verkoper. Hij deed wel heel erg z'n best maar wij vonden dat wel wat vervelend en gaf wat onzekerheid of alles wel goed overkwam (alles is uiteindelijk wel goed overgekomen).

Pluspunten

Niets negatiefs ondervonden! Proficiat!

Pluspunten

Es gibt nichts zu verbessern. Material, Lieferung, Beratung, Preis-Leistungs-Verhältnis, alles ist prima.

Pluspunten

Vlugge feedback bij vragen Vlotte levering Voldoende informatie bij levering

Pluspunten

- Kennis van zaken in de winkel - Goede communicatie - Verzorgde aflevering

Pluspunten

Vriendelijk en zeer correct

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal