Pluspunten

Vriendelijk, mooi aanbod, correct

Pluspunten

Prachtige tuinmeubelen en accessoires.

Geen.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Suivi de la commande et livraison rapide et parfaite. J'ai reçu les meubles de jardin il y a 2 semaines et tout me semble bien pour le moment. Les chaises sont confortables et la table facile d'entretien.

Pluspunten

Alles , vriendelijk , uitleg . Ga zo door

Nee

Pluspunten

Zeer goed materiaal, prima afwerking van de levering, team dat komt leveren is zeer hulpvaardig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

afspraken nakomen, verkoopsters opleiden, excuses maken als alles fout gaat

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very good communication and follow up, and flexible in changing the timing of delivery.

Suggestions

The team can automatically propose to open and show how the things work. As it had been quiet a while, we had some difficulty extending the table and getting around with the parasol.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

beloofde levertermijn met 3 weken overschreden. Keuze van tuinset bepaald op basis van de snelle levering. De verkoper heeft bij ondertekening nagekeken dat alles op voorraad was. Bij telefonisch contact met klantenservice werd verteld dat de verkopers zomaar iets zeggen dwz weg vertrouwen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi materiaal. Werden in winkel vriendelijk ontvangen.

Heb niet de juiste uitleg gekregen. Had witte leuningen op stoel gevraagd en heb die er ook wel bijgekregen. Wist echter niet dat ik die er zelf moest opzetten en zelfs zelf de gaatjes erin moet maken om ze te bevestigen. Heb voor 6 stoelen 5 zakjes met vijzen gekregen.

Pluspunten

Vriendelijk onthaal, uitgebreide uitleg.

Pluspunten

Prima hulp bij het maken van onze keuze. Goede en vriendelijke uitleg. Drankje aangeboden gekregen. Snelle en correcte levering.

Geen! Doe zo verder!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie collectie

Inzicht in levertijden klopt voor geen meter

Pluspunten

Niets op aan te merken. Tot nu toe perfect.

Pluspunten

service in de winkel was netjes. De thuisbezorg service was heel prettig en duidelijk in communicatie

Pluspunten

9 -10

Pluspunten

Alleen maar positieve vibes naar dit bedrijf toe.

Nope

Borchwerf 35