Spijtig dat wij zelf hebben moeten uitladen en uitzetten aangezien enkel de chauffeur er was !! op onze bestelbon stond duidelijk geleverd en geplaatst ! Ook na een halve dag verlof te hebben genomen telefoon te krijgen dat er wegens verkeersproblemen 4 uur vertraging ging zijn .. met gevolg andere datum te moeten kiezen ..

Pluspunten

Keurig binnen 2 weken bezorgd zoals afgesproken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Heb 2x geprobeerd om iets correct te bestellen en helaas niet gelukt. Tevens doet Buitenhof iets wat niet is aangegeven bij de bestelling. Erg slecht! Ik heb daarom de bestelling geannuleerd!

Pluspunten

prachtige toonzaal en uiterst vriendelijk en professionele verkopers zonder opdringerig te doen!

Pluspunten

vriendelijk onthaal duidelijke uitleg niet opdringerig

Pluspunten

Alles verloopt correct van in de winkel tot bij de levering. Professionele mensen die de klant bijstaan met raad en daad. Top service!

Pluspunten

- Klantvriendelijk - Snelle reactie op mijn melding van beschadiging aan geleverd artikel Trachten het op een commerciële manier goed op te lossen

Pluspunten

Pluspunten

vriendelijk

alles ok

Pluspunten

Veel keuze, goede service, prettige medewerkers, goede koffie, kwalitatief assortiment

Pluspunten

Veel keus. Mooie collectie. Goed kwaliteit/prijsverhouding

Pluspunten

Netjes en eerlijk geholpen tijdens bezoek in Breda.

Accessoires zoals beschermhoes die na is besteld heeft erg lange levertijd.

Pluspunten

Vriendelijke en deskundig geholpen

Aflevering van product. Transport bedrijf wilde in eerste instantie de meubels gewoon voor de deur achterlaten, met een beetje doordrukken wilden ze het nog wel in de garage zetten, maar in de tuin zetten was teveel gevraagd. Dat is jammer voor wat best wel meubels in hoger geprijsd segment zijn, zou die service en in elkaar zetten eigenlijk wel bij moeten zitten.

Pluspunten

Heel mooie degelijke tuinmeubelen ,vriendelijke verkoopster in de winkel,geeft veel uitleg op uw vragen. De leverdienst is Toppie, beleefde vriendelijke mensen die hun vak kennen!

Geen !

Pluspunten

Kundig

Pluspunten

Vriendelijke mensen en de volgende dag dat ik terug kwam met mijn man. Werd ik herkend! Je voelt je er klant...er werd niets opgedrongen

Pluspunten

Gemoedelijk, vriendelijk en niet opdringerig.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijke. Behulpzaam.

Misschien alles nakijken voor levering

Pluspunten

Wij werden altijd tijdig verwittigd. De levering gebeurde ook goed en de man was zeer vriendelijk. Wij zijn dan ook tevreden over de ontvangst in de winkel tot en met de aflevering van de meubelen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal