Zeer lange wachttijd voor levering

Levering beloofd bij bestelling tegen 16 juli, levering was pas op 10 augustus. Dus een enorme tegenvaller.

We zijn tevreden over onze aankopen bij jullie.

Goede service en geen voorschot vooraf te betalen. Altijd vriendelijk aan de telefoon !

Zeer prettig geholpen

Kwaliteit producten en vriendelijk personeel. Ook telefonisch goed bereikbaar en op de hoogte gehouden van onze bestelling.

Volledige en vriendelijke uitleg gekregen bij de verkoop. Er werd de nodige tijd voorzien voor de klant om alle vragen te beantwoorden. Perfect volgens afspraak de factuur geleverd en, na betaling, de afspraak voor levering. Vlotte levering door zeer vriendelijke mensen die ook nog wat extra uitleg gaven. Tevreden klant! Mvg, Frederik en Nathalie Bohné- Ost

Goede info, nette winkel en niet opdringerig.

Door de corona het bestelde wat laat geleverd, verder een goed bedrijf om wat te kopen.

Goede levering en plaatsing lounche set

Goede levering en plaatsing lounche set

Super service en top kwaliteit

Uitstekende service en advies in de winkel en alle afspraken en beloften worden nagekomen.

Mooie tuinmeubelen, fijne leveranciers met hier en daar een mankementje

Mijn tuinmeubelen half mei besteld en laatste juli geleverd door de problemen met containers (deze info stond ook in de kranten). Maar ze hebben hun uiterste best gedaan om ze snel te leveren. De levering was wel opgesplitst in twee maar iedere keer een perfecte levering gehad waarbij de transporteurs onze tuinmeubelen vakkundig monteerden en netjes op ons terras hebben gezet. Bij het uitpakken van de zes stoelen zaten op twee ervan krasjes, deze moeten nog omgeruild worden maar ik vertrouw hierop dat dit net zo goed gebeurd als de rest van de beloften die ze zijn nagekomen. Als ik de kwaliteit met andere winkels vergelijk moet ik zeggen dat buitenhof een mooie en degelijke collectie heeft en dat de winkels aangenaam zijn ingericht in tegenstelling tot sommige andere zaken waar het allemaal een beetje rommelig uit ziet.

Heel goede service

Heel goed naleven van afspraken. Afspraak per mail voor levering goederen. Telefonische verwittiging voorafgaand aan levering met juiste uur.

Product, levering en prijs waren top

Hebben een parasol gekocht en alles is super vlot verlopen. Levering liep wat vertraging op maar we werden proactief en duidelijk op de hoogte gehouden!

Mooie meubelen en goede service.

Alles vlekkeloos verlopen en een prima levering. Goede kwaliteit en fijne kussens!

Tot op heden mogen we niet klagen

Prachtige meubelen...de wachttijden waren wel wat uitgelopen maar dat zal met corona en zo ook wel te maken hebben... we zijn nu nog in afwachting van een order volgende week. Misverstandje ivm levering in het weekend maar dat heeft men mooi rechtgezet ondertussen(hopelijk blijft het wel zo natuurlijk) en er moet een herstelling gebeuren...van een vuurtafel maar ik ben er zeker van dat ook dit snel in orde komt... Goede kwaliteit voor een degelijke prijs ... meer moet dat niet zijn

perfect

Levertijd soms probleem, wij wachten nog altijd op tweede levering !!

Mooie collectie tuinmeubelen

Mooi collectie tuinmeubelen. Levertijd was helaas lang door externe omstandigheden. Wel goed op de hoogte gehouden. Levering keurig over geïnformeerd en prima afhandeling.

Wijs en verstandig advies in keuzes maken en perfect afgeleverd

Bianca en collega in Hasselt super verkopers!!!

Zijn fijne eerlijke verkopers in Hasselt, in geel daarentegen vind ik zeker geen goede verkopers, uit de hoogte en voor de rest komen ze niet fijn over. Bianca en collega uit Hasselt doen uiterst hun best voor de klant, ook na verkoop komen ze hun beloften na. Dikke dikke proficiat Hasselt zeker een pluspunt om Hasselt te kiezen!!!!!

Super content

Vriendelijk personeel. Vlotte bediening

Aflevering perfect

Scheurtje in hoes mail gestuurd direct opgelost

Leveringen waren niet compleet, maar werden wel opgelost.

Het bestelde werd niet compleet en foutief geleverd. Het contact met transporteurs en de back office was goed. Hierdoor is het geheel(in 3 keer) geleverd. De orderverwerking in het magazijn is niet goed.(dit is een verbeterpunt) De manier waarop de transporteurs en back office met ons om gingen, maakte een hoop goed(dit is een pluspunt voor uw organisatie)

Service ten top

Vriendelijk professionalisme

Uitstekende service en product

Product voldeed aan onze verwachting en is op het afgesproken tijdstip geleverd en gemonteerd aan huis. We zijn erg blij met onze bartafel met krukken.

Zeer snelle en vlotte bediening en afhandeling

Ze hebben zelfs geholpen om het afgehaalde materiaal in de wagen te laden.

Snelle levering, goed product

Bij aankoop werd gezegd dat de ligstoelen rond 12 augustus in Roosendaal zouden arriveren maar dat ze niet wisten hoe lang het zou duren voor het werd afgeleverd. 11-08 kreeg ik al een belletje en 14-8 werden ze afgeleverd. Heel fijn!

Uitstekend.

Zeer netjes zowel met aankoop en aflevering.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal